Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Dan Niţu: Craiova e cea mai bună soluţie

Deşi până acum a susţinut că va juca în Vâlcea dacă va promova, senatorul Dan Niţu, patronul Damilei, a întors macazul şi spune că cea mai bună variantă este Craiova!

Damila Măciuca, echipă antrenată de Claudiu Niculescu, ar putea să se mute la Craiova dacă va promova în prima ligă, formaţia neavând un stadion pe care să poată juca. Echipa susţinută de fraţii Niţu are însă şanse mici de a mai prinde primele două locuri.

Dacă până acum i-a asigurat pe fanii vâlceni că va muta echipa în Zăvoi în cazul unei promovări, senatorul Dan Niţu coteşte acum spre Craiova. "Am vorbit cu apropiaţii doamnei primar Olguţa Vasilescu, nu şi cu Mititelu. Pentru noi ar fi cea mai bună variantă să jucăm la Craiova. Noi avem stadionul din Piteşti ca loc de desfăşurare a partidelor de pe teren propriu, dar Craiova e altceva. Ne dorim performanţă, dar nu vrem să deranjăm pe nimeni. Dacă cei de la Craiova sunt de acord, ne aşezăm la masă şi găsim o soluţie. Ne dorim să fie de acord toţi oamenii din oraş cu această mutare".

”Craiova ar fi cea mai bună soluţie”, Dan Niţu, patron Damila.


Astfel, dacă se mută la Craiova, Damila poate pune bazele noii Universităţi. Conform articolului 2 din ROAF, Damila Măciuca poate deveni Damila Craiova încă din primul an, dacă îşi mută sediul social în acel oraş. Articolul 6 din acelaşi regulament trece schimbarea sediului în altă localitate şi schimbarea denumirii la categoria „modificarea formei juridice a unui club” şi o permite. Acesta este primul pas, negocierile cu Mititelu şi Dinel Staicu pentru preluarea palmaresului, numelui şi culorilor echipei urmând să încheie afacerea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

24.05.2013 - 10:00oprita sandu:Pe Realitatea la Dosar de politician extrem de interesant pt Nitu!

abia asteptam urmarile! Sa-l vedem pe dl nitu (cum ii spun colegii de partid adi copilu minune) cu toata puterea lui!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...