Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Cătălin Rufă: Totul ca să batem Damila

Patronul CSM-ului, Cătălin Rufă, a anunţat că echipa sa are ca obiectiv principal în finalul sezonului o victorie în derbyul orgoliilor, contra Damilei.

Nu mai este niciun secret rivalitatea imensă dintre cele două echipe vâlcene, CSM şi Damila. După jocul cu Corona, patronul Rufă a spus că echipa îşi canalizează toate eforturile către meciul din Zăvoi, cu Damila. ”Echipa va face totul pentru o victorie contra Damilei, toţi jucătorii sunt foarte montaţi, cred că nici nu mai trebuie să le ofer vreo primă. Nu întâmplător în tur CSM a făcut cel mai bun joc al său tocmai la Drăgăşani, jucătorii nu au uitat câte au pătimit în vara trecută, totul a pornit de la Damila. La fel şi acum, după ce s-a întâmplat după jocul cu Corona, când s-a pus atâta presiune pe ei doar pentru a obţine un rezultat care să ajute Damila, toţi jucătorii sunt foarte înrăiţi. Oricum, nu vom juca şi noi şi Damila în Liga a II-a în Zăvoi, m-am săturat de aceste tensiuni. Damila vine în Zăvoi doar dacă promovează în Liga I, dar plăteşte o sumă de bani. Iar dacă Primăria vrea să aducă pe Damila în Zăvoi, nu este o problemă, vom discuta şi eu mut echipa acolo unde suntem apreciaţi. Ne strângem mâna şi plec, nu vreau să stau în calea progresului fotbalului vâlcean, domnul Niţu are posibilităţi financiare superioare, are şi rezultate mai bune”.

”Toată echipa este foarte montată ca să bată Damila, nici nu mai trebuie să îi motivez pe jucători cu vreo primă”-Cătălin Rufă, patron CSM

Rufă spune că echipa şi-a apărat corect şansele contra Coronei. ”Nu s-a putut mai mult, Corona s-a apărat foarte bine, de aceea nu am avut ocazii. De când am venit la Vâlcea, nu s-a bătut un aut strâmb, suntem o echipă foarte corectă. În preziua jocului cu Corona le-am dat băieţilor banii pe luna martie şi i-am anunţat că au şi primă normală, de 750 lei, totul pentru a-i motiva”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

22.05.2013 - 07:25adina :CSM -ul are trebui sa zboare din Zavoi .... in primul rand DAMILA ocupa un loc superior in clasament .Oricum cu Corona s-a vazut clar ca a fost BLAT . Pacat ca unul ca RUFA face ce vrea in VALCEA .Sper ca Primaria sa i-a decizia in ceea ce ii proveste pe cei de la CSM

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...