Sport

Handbal feminin, Cupa României, Oltchim-Corona 36-36 (4-5 după aruncările de departajare)

Bombă în cupă: Oltchim, eliminată de Corona

Cu Steluţa Luca pe bancă, Oltchimul părăseşte cupa încă din faza sferturilor de finală

Oltchim a pierdut surprinzător luni seara, la Oradea, jocul din sferturile Cupei României, contra Coronei Braşov, după aruncările de departajare de la 7 metri!

Fără Jakob Vestergaard, Oltchim şi-a pierdut mult din capacitatea de mobilizare şi s-a făcut de râs în Cupa României. Clubul nu a dorit să-l ţină până la finalul sezonului şi se dovedeşte acum că rău a făcut.

La debutul Steluţei Luca ca principal pe banca Oltchimului, Vâlcea a făcut un joc foarte modest în defensivă. După 60 de minute foarte echilibrate, în care s-a mers cap la cap, Corona şi Oltchim au terminat la egalitate, scor 36-36. Trupa Marianei Târcă a preluat ambiţia fabuloasă a antrenoarei şi s-a ţinut tot jocul scai de mult mai valoroasele chimiste. Nu avea însă cum să fie altfel, când majoritatea jucătoarelor îşi petrec nopţile prin cluburi şi puburi, uitând că sezonul nu este încheiat. Vâlcea abia a egalat prin Farcău cu 20 de secunde înaintea finalului, împingând jocul la aruncările de departajare.

Tocmai vedeta Oltchimului, Katarina Bulatovic a ratat în cea de-a treia serie, îngropându-şi echipa! Ungureanu şi Navarro nu au reuşit să apere nicio aruncare, astfel că Braşovul a obţinut o calificare miraculoasă în semifinalele Cupei.
Astfel, după ce a încheiat campionatul cu punctaj maxim, Oltchim nu este în stare să îşi adjudece şi Cupa, pentru a realiza eventul.

Oltchim: Barbosa 8, Farcău 7, Bulatovic 6, Meiroşu 5, Managarova 3, Curea 2, Manea 2, Jovanovic 1, Brădeanu 1
Braşov: Chiper 13, Zamfir 7, Ţăcălie 6, Pop-Apetrei 4, Hotea 3, Şorodoc 2, Brânzan-Raţiu 1

SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI:

CSM Bucureşti-HCM Baia Mare
Dunărea Brăila-HC Zalău

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...