Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM-Corona - 0-1

Controversata CSM, din nou în scandal

CSM Rm. Vâlcea a pierdut în Zăvoi, scor 0-1 cu Corona, iar evoluţia jalnică a trupei lui Pelici i-a făcut pe mulţi dintre fani să plece cu semne de întrebare

CSM a pierdut într-o manieră dubioasă, fără a se dărui pe teren şi fără a ataca poarta braşoveană, fapt care i-a făcut pe cei 700 de spectatori să plece mai mult decât dezamăgiţi. Din tribune, jucătorii şi oficialii Damilei au sperat degeaba că trupa lui Pelici le va întinde indirect o mână de ajutor.

Cunoscuta rivalitate dintre conducerile cluburilor CSM şi Damila, în care miza este sprijinul financiar al Primăriei, dar şi Stadionul Zăvoi, pare să îşi fi pus amprenta şi pe acest joc. După prestaţia excelentă contra UTA, alb-albaştrii au făcut jocuri foarte slabe cu primele clasate, la Timişoara şi cu Corona.
Golul a venit mai mult decât firesc după ce s-a jucat pe teren, în minutul 9, pe un contraatac în superioritate numerică, finalizat de Ion Coman. Acelaşi Coman putea marca din nou în minutul 56, când lovitura sa de cap a fost scoasă de pe linia porţii de către Vătăjelu. Trupa lui Pelici nu a reuşit nimic în atac, la handbal s-ar fi dat numai ”pasiv”. Fanii au avut o singură tresărire, în minutul 71, când Vasile se pomeneşte singur în faţa porţii, dar preia în spate, parcă pentru a nu ataca poarta braşoveană.
După meci, ruptura dintre reprezentanţii Primăriei şi cei ai patronului Rufă pare evidentă. Pelici şi Rufă au acuzat vehement faptul că viceprimarul Ioniţă a intrat la vestiare, însă nu se uită şi la prestaţia echipei lor. Deloc inspirat în ce le-a spus jucătorilor, vicele Ioniţă, care le-a cerut în mod expres să-şi apere corect şansele, a aprins fitilul scandalului. La rândul său, Ioniţă îl acuză pe Rufă că a introdus bilete de intrare, fără să îl consulte.
CSM este o echipă controversată de mai mulţi ani, de când s-a dat la o parte în faţa promovării la Baia Mare, după care a fost acuzată de implicare în mafia pariurilor. Totul se poate termina la vară, dacă Primăria reziliază contractul cu Cătălin Rufă şi aduce în Zăvoi pe Damila, o echipă mult mai puternică financiar şi cu ambiţii clar superioare.

Surugiu şi Nicolae, excluşi din lot

Nelu Nicolae şi Olivian Surugiu au fost excluşi temporar din lotul CSM-ului, după ce au fost prinşi băuţi în cantonament. ”Momentan, ei au fost scoşi din lot din motive disciplinare, zilele viitoare se va lua o decizie clară în privinţa lor”, a spus Pelici. Cel mai probabil, celor doi li se vor rezilia contractele.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...