Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Luceafărul-Alro 3-2

Alro, tot mai aproape de o retrogradare ruşinoasă

Deşi a fost foarte aproape de un rezultat pozitiv la Sânmartin, Alro a încasat două goluri în ultimele minute şi a pierdut, 2-3 cu Luceafărul.

Trupa lui Dan Oprescu a condus până în minutul 90, după care a încasat două goluri în prelungiri! Din fericire, Maramureş a pierdut şi ea acasă cu Bihorul, altfel totul ar fi fost terminat. Oltenii au deschis scorul la Sânmartin în minutul 14, când D. Ene a fructificat centrarea lui Giurcă. În minutul 28, Bancu faultează în careu, iar penalty-ul este transformat de C. Roşu. După pauză, în minutul 50, Alro revine în avantaj după execuţia frumoasă a lui Cuedan, care înscrie cu un şut superb, de la 20 de metri. Finalul jocului a fost însă unul de coşmar. În urma a două lovituri libere, Popescu şi Bundea schimbă soarta jocului şi Alro pleacă fără niciun punct.
Astfel, Alro se îndreaptă spre retrogradare, un deznodământ anticipat după politica foarte slabă a conducerii clubului, care a renunţat mereu la jucătorii valoroşi şi a mers pe mâna unui antrenor, Dan Oprescu, care nu a confirmat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...