Sport

Fotbal, Liga 1 - Pandurii-Braşov - 2-3

Gafele lui Mingote au îngropat Pandurii

Pandurii şi-a pus singură piedică şi a cedat acasă, 2-3 cu Braşov, iar trupa lui Pustai tremură pentru calificarea în cupele europene

Pandurii lui Pustai ar fi fost ca şi calificaţi în cupele europene printr-un succes în jocul de acasă, cu Braşov, pe care însă nu au reuşit să îl obţină.

"Şansele de Europa League au rămas intacte, n-am pierdut nimic. Eu promit că ne vom califica în Europa!", Dan Nistor, fotbalist

Jocul a început prost pentru gorjeni, Tătar deschizând scorul în minutul 6 printre picioarele lui Mingote. Apoi, Anton a ratat un penalty pentru gazde în minutul 23. Totuşi, lucrurile au revenit pe făgaşul normal şi Nistor (’45) şi Viera (’50) au întors rezultatul. Eliminarea lui Rusu din minutul 56 a făcut ca trupa lui Pustai să facă pasul înapoi. Finalul a fost de coşmar pentru gorjeni. În minutul 88, I. Popa marchează dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, profitând de plasamentul total eronat al portarului Mingote. La ultima fază, Machado înscrie cu o lovitură de cap lobată, la care Mingote este iar spectator, iar gorjenii tremură pentru Europa.
Totuşi, dacă CFR Cluj nu triumfă în Cupa României, este clar că Pandurii, Petrolul şi Astra merg în cupele europene. Dacă CFR îşi adjudecă cupa, atunci numai locurile 2-3 mai merg în Liga Europei, iar pentru Pandurii devine decisiv jocul din ultima etapă, de pe teren propriu, cu Astra. „Şansele de Europa League au rămas intacte, n-am pierdut nimic. Eu promit că ne vom califica în Europa!”, a spus Dan Nistor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...