Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Marius Tomozei: Viceprimarul a fost trimis pentru cei de la Damila

Intervenţia viceprimarului Gheorghe Ioniţă la vestiare înaintea jocului cu Corona naşte controverse de neimaginat, care par să ducă la o ruptură între oamenii Primăriei şi cei ai patronului Rufă.

Fundaşul CSM-ului, Marius Tomozei, a luat atitudine în faţa viceprimarului Ioniţă, cerându-i acestuia să iasă din vestiarul echipei. ”Vreau să ştie toată lumea că viceprimarul nu a intrat în vestiar să ne promită o primă, el a intrat să ne zică să ne aparăm corect şansele. A mai spus că oricum se va vedea din tribună cine nu îşi apără şansa corect. Atunci am zis eu să ne lase în pace şi să iasă din vestiar, de ce nu a venit şi înaintea jocurilor cu UTA sau Mioveni. A fost trimis să vorbescă pentru cei de la Damila, cum să vii de două ori, vineri seara şi sâmbătă dimineaţă, să spui acelaşi lucru”, a spus Tomozei.

Fundaşul vâlcenilor crede că Damila nu ar fi promovat nici dacă Braşovul pierdea în Zăvoi. ”Noi nu avem nicio treabă cu Damila, noi am vrut să scoatem măcar un egal, să fim matematic salvaţi. Nu am avut ocazii, pentru că Braşovul s-a apărat cu toată echipa. Păi, Damila ce ocazii a avut cu Corona, braşovenii au avut mai multe. Oricum Damila nu ar fi promovat, dar lumea nu înţelege, toţi se cred antrenori. Dacă câştigăm, ai cumpărat meciul, la egal am dat-o la pace, dacă pierdem, am vândut, lumea e prea rea aici, din acest motiv vreau să plec”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

19.05.2013 - 15:06anton:Ce cauta, fratilor, Rufa in Valcea? De ce nu spala el banii lui si trebuie sa bage mana in buzunarul valcenilor?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...