Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Gheorghe Ioniţă: Sunt suprins neplăcut de faptul că domnul Rufă a introdus bilete de intrare, fără să ne anunţe

Viceprimarul Râmnicului, Gheorghe Ioniţă a explicat că şi-a dorit doar să încurajeze echipa CSM-ului înaintea unui meci dificil, în niciun caz pentru a tensiona atmosfera.

După eşecul de cu Corona, scor 0-1, antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici s-a arătat foarte revoltat de faptul că viceprimarul Râmnicului, Gheorghe Ioniţă, a intrat la vestiare înaintea jocului, pentru a încuraja echipa. Din păcate, după patru eşecuri în ultimele cinci etape, Pelici nu vede că echipa sa nu a avut nicio ocazie în jocul cu Braşovul şi nu este revoltat deloc şi pe evoluţia alb-albaştrilor.

”Ţin să le reamintesc că şi primarul în exerciţiu de atunci a intrat la vestiare înaintea jocului de la Drăgăşani, pentru a încuraja echipa care se lupta la retrogradare şi CSM a câştigat cu 1-0 contra Damilei”, Gheorghe Ioniţă, viceprimar Rm. Vâlcea.

Viceprimarul Ioniţă a clarificat mai multe aspecte, printre care şi revolta patronului Rufă şi a antrenorului Pelici. ”Este punctul de vedere al antrenorului. Eu am intrat acolo pentru mai multe aspecte. Am ţinut să mulţumesc echipei pentru rezultatele bune din retur, în comparaţie cu cele din tur. Apoi, le-am explicat că, printr-o victorie, orice suspiciune la adresa acelui joc dispare. În plus, le-am amintit jucătorilor că au posibilitatea să ajungă pe locul 7 şi astfel, conform regulamentului, să primească prima de joc. În niciun caz nu există vreun dubiu că nu şi-au apărat corect şansele. Ţin să le reamintesc că şi primarul în exerciţiu de atunci a intrat la vestiare înaintea jocului de la Drăgăşani, pentru a încuraja echipa care se lupta la retrogradare şi CSM a câştigat cu 1-0 contra Damilei. Rivalităţile locale sunt însă semnificative”.

În plus, viceprimarul Ioniţă s-a arătat dezamăgit că patronul Rufă nu l-a informat despre faptul că va introduce bilete de intrare. ”Noi suntem asociaţi la CSM, m-a surprins total neplăcut iniţiativa domnului Rufă, ca spectatorii să nu mai intre gratuit la joc. Suntem asociaţi şi niciunul dintre membrii Comitetului Director nu a fost informat, în contextul în care în aceste zile în oraş este sărbătoare, se aniversează 625 de ani de la prima atestare documentară a oraşului. Sunt multe de discutat, printre care şi datoriile mari ale clubului către Apavil”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

19.05.2013 - 14:58Marcu:Afara cu Rufa din Zavoi!!!!!!!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...