Eveniment

Accident cu doi morţi pe DN7

Două persooane au murit, sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit frontal cu un tir bulgăresc care circula regulamentar

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au murit, sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit frontal, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 218, în dreptul localităţii Tuţuleşti, cu un tir care circula regulamentar.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, traficul rutier în zona unde s-a produs accidentul s-a desfăşurat alternativ, pe un singur fir, accidentul producându-se după ce autoturismul, condus de bărbat, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu autovehiculul de mare tonaj care circula regulamentar.

La fata locului au venit echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea şi salvări SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea. Pompierii militari au reuşit să o scoată dintre fiarele contorsionate ale autoturismului pe femeia rănită grav, care a fost transportată la Spitalul Judetţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, însă aceasta a decedat.

Trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 33 de ani a fost transportat la morga din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul şi femeia care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului erau din Sibiu şi circulau cu un Audi, dispre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea.

Tirul era condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 31 de ani, iar autovehiculul era încărcat cu 15 tone de acumulatori. Şoferul a fost verificat cu aparatul alcooltest şi s-a stabilit că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...