Eveniment

Mehedinţi: A scăpat cu viaţă ca prin minune

Un şofer care s-au urcat băut la volan a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce maşina în care se afla s-a răsturnat într-un canal adânc de pe marginea drumului. Cu toate că autoturismul în care se afla s-a dat peste cap bărbatul nu s-a ales nici măcar cu o zgârietură. Ambulanţa chemată la faţa locului de şoferii aflaţi în trafic a făcut cale-ntoarsă fără pacient în ea.

Spectaculosul accident rutier s-a petrecut săptămâna trecută pe DN 56 A în afara localităţii Hinova judeţul Mehedinţi. Protagonistul ”cascadoriei” este Nicuşor Valentin Bărbulescu, de 38 de ani, din comuna Vânători, care conducea autoturismul ”Nisan” cu numărul de înmatriculare MH 076 NYK. Fiind băut, cu o alcolemie de 0,13mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta a intenţionat să oprească maşina pentru a vorbi în trafic cu un prieten aflat la volanul altei maşini. Din spatele său însă a venit o dacia, MH 02 EGC, condusă de Marian Iacob, de 46 de ani din, satul Vrancea, comuna Burila Mare. Acesta din urmă nu a adaptat viteza corepunzătoare şi a acroşat autoturismul Nisan. Bărbulescu şi Nisanul său au fost aruncaţi în canalul de pe marginea drumului, maşina acestuia dându-se de mai multe ori peste cap.

“Se fac cercetări pntru modul de producere a accidentului şi vinovăţia fiecăruia, căci vorbim de vinovăţia ambilor şoferi. Şoferul de pe Dacie avea alcolemie zeo iar cel de pe Nisan 0,13mg/l alcool pus în aerul expirat. Ambele autoturieme au fost avariate dar mai grav a fost Nisanul. Ambulanţa a sosit rapid la locul accidentului însă din fericire şoferul de pe Nisan a scăpat nevătămat şi nu a avut nevoie de spitalizare”, ne-a declarat Sorinel Lică, agent şef principal la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...