Actualitate

Scandal la păcănele în Severin

Un mare scandal s-a declanşat săptămâna trecută la o casă de pariuri din Drobeta Turnu Severin. Un tânăr susţine că a câştigat la păcănele suma de 60.000 de lei, însă angajaţii casei de pariuri au refuzat să-i dea bani spunând că este eroare.

Incidentul s-a petrecut la o casă de pariuri din cartierul CET Nord din Drobeta Turnu Severin. Tânărul spune că împreună cu un prieten a venit aici pentru a-şi încerca norocul la păcănele.

„Mi-au dat suma de 400 de lei şi restul de bani nu vor să îl dea. Am băgat la aparat cu un alt băiat. Eu m-am dus mi-am luat o cafea şi când să mă întorc băiatul jucase pe miză mare. A făcut 4 milioane după care a dat în dublare pe miză maximă, la a cincea carte a început să roşească, a roşit tot, apoi s-a aprins şi a apărut 611 milioane de lei vechi şi băieţii zic că este eroare, dar pe aparat nu apare decât suma”, povesteşte tânărul.

Afirmaţiile acestuia sunt susţinute de un alt bărbat, martor. „A dat în miză maximă, a dat în dublaje şi a luat 600 de milioane de lei. Trebuie să-i dea banii băiatului. Eu mă jucam la aparatul de lângă el. A văzut suma, a rămas aşa, l-a stins tot suma aceea şi a sunat după băiatul ăsta de la firmă, că e o sumă importantă, şi a venit acuma şi a spus că este eroare pe aparat. Nu e nicio eroare pe aparat, ce eroare să fie!”, a spus martorul.

În scurt timp în faţa casei de pariuri s-au strâns mulţi locatari ai cartierului pentru a-l susţine pe norocosul câştigător. A fost necesară prezenţa poliţiei, dar şi a jandarmilor pentru ca evenimentul să nu degenereze.

În final, tânărul a fost amendat de poliţie pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi condus la sediul IPJ Mehedinţi pentru audieri. În privinţa sumei de bani câştigate, rămâne ca “norocosul” să solicite o expertiză apoi să dea în judecată firma respectivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...