Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Alex Pelici: Cred că plec de la Vâlcea

Tehnicianul este dezamăgit de atitudinea fanilor şi a autorităţilor locale

Dezamăgit de reacţia suporterilor, dar şi de cea a autorităţilor locale, antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici spune că va părăsi Zăvoiul la vară. Pelici şi-a apărat jucătorii, deşi aceştia au avut o evoluţie foarte modestă. ”Vreau să îmi fac treaba ca antrenor, echipa să fie matematic salvată, nu plec la greu, dar sincer, nu cred că mai continui la Vâlcea, asta pot spune de acuma. Nu am venit să fiu făcut blatist, sau să vină oameni în vestiar înaintea jocului să ne avertizeze să ne apărăm corect şansele!”. Pelici face referire la faptul că viceprimarul Ioniţă a fost la vestiare înaintea jocului, încercând să motiveze echipa cu o primă.

Tehnicianul vâlcenilor spune că echipa sa a dat totul pe teren. ”Sunt dezamăgit de rezultat, nu neapărat de joc, pentru că în a doua repriză, Corona nu a trecut de patru ori centrul terenului, dar şi-a luat punctele. Am încercat să revenim, dar nu am reuşit să egalăm şi să scoatem punctul sau punctele pe care ni le doream foarte mult. Nu am ce le reproşa jucătorilor, decât greşelile personale şi inexactităţile în faţa porţii, mă doare mult cum suntem catalogaţi de unii suporteri, le mulţumesc celor care au fost alături de noi. Dăm totul mereu, uneori putem mai mult, alteori mai puţin, asta vreau să înţeleagă oamenii care vin la stadion”.

Pelici spune că nu are treabă cu echipele care se bat la promovare. ”Nu e treaba mea ce se întâmplă la Damila, la Braşov sau Poli. Am încercat, dar nu am putut, noi ne batem pentru evitarea retrogradării, sunt greşeli persoanle, ce să le facem, să le luăm gâtul? Am făcut mai multe puncte în tur şi ai avem trei jocuri de disputat, am fost angajat să salvez echipa, nu să fiu prima în retur. Am pierdut patru jocuri din ultimele cinci, e o pasă proastă pentru că nu marcăm, dar ne doare să fim înjuraţi, încă suntem în obiectiv”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...