Sport

Fotbal, Liga a II, CSM-Corona 0-1

CSM a făcut figuraţie cu Corona!

CSM nu a mişcat în faţa Coronei, iar visul Damilei de promovare se stinge

CSM a adoptat aceeaşi atitudine ca şi la Timişoara, practicând un joc mult sub aşteptări chiar în faţa unei candidate la promovare. Înaintea jocului, viceprimarul Ioniţă a intrat la vestiare, cerându-le jucătorilor să îşi apere corect şansele, iar aceştia s-au simţit lezaţi, mai ales după ce au dovedit cu UTA că pot refuza miile de euro oferite de alte cluburi. Tomozei a luat atitudine, cerându-i viceprimarului să iasă din vestiar, dar spiritele s-au inflamat.

Rivalitatea cu Damila, în care miza este sprijinul financiar al Primăriei, dar şi Stadionul Zăvoi, face ca CSM să nu îşi dorească prea mult o eventuală promovare a concitadinei Măciuca. Autorităţile locale şi-ar putea retrage sprijinul în cazul promovării Damilei şi să ajute Măciuca.

Despre jocul din Zăvoi, nu sunt multe de spus, CSM jucând haotic, fără a avea nicio ocazie tot jocul! Corona a deschis scorul încă din minutul 9, culmea, pe un contraatac în superioritate numerică, finalizat de Ion Coman. Acelaşi Coman putea realiza ”dubla” în minutul 56, când lovitura sa de cap a fost scoasă de pe linia porţii de către Vătăjelu. Trupa lui Pelici nu a legat nimic, iar expresiv pentru determinarea sa este faza din minutul 71, când Vasile se pomeneşte singur în faţa porţii, dar preia în spate, parcă pentru a nu periclita cumva buturile lui Marc, iar cei circa 700 de suporteri au plecat dezamăgiţi.

În final, Corona se impune cu 1-0 şi este ca şi promovată în primul eşalon, în timp ce Damila mai trebuie să aştepte, pierzând promovarea doar pe mâna sa. Alb-verzii nu ar fi trebuit să stea la mâna altor rezultate, dacă meritau să intre în Liga I. Doar o minune, aceea ca Poli să piardă la Baia Mare sau acasă cu Bihor ar mai putea schimba soarta promovării.

Patronii Cătălin Rufă şi Dan Niţu se luptă pentru sprijinul financiar al Primăriei Râmnicului.

CSM: Pascal - Tomozei, Plecanciuc, Cr. Apostol, Vătăjelu - Fl. Pârvu (Vlad 85), I. Neagoe - O. Vasile (Lungu 74), C. Stoica, I. Szabo - Gogoşoiu (Cruceru 65).
Antrenor: Alexandru Pelici.

Corona: Marc - Martac, Forika, R. Damian, M. Burlacu - Fl. Stângă(Marin 90), Vl. Munteanu, Dâlbea, H. Popa (Fizeşan 46) - Chirciu (Pastor 66), I. Coman.
Antrenor Daniel Bona.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

18.05.2013 - 14:20Emilian Valentin:Pai, fratilor, cu Damila in Zavoi nu se poate! Mai pot consilierii de la primarie sa spele bani publici? Pai, trebuie sa manance si gura lor!!!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...