Sport

Handbal feminin, Oltchim

Petre Berbecaru: Bulatovic şi-a făcut datoria

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru anulează orice suspiciune că handbalista Katarina Bulatovici, care a fost anunţată oficial la Gyor ETO din viitorul sezon, nu ar fi jucat corect în semifinala cu maghiarele.

"Sub nicio formă nu cred că nu şi-a apărat corect şansele. Şi, cred că nici Gyor ETO nu şi-ar fi dorit o jucătoare, care ar fi putut săşi vândă echipa. Stau mai multe lucruri mărturie că a fost corectă. Dacă ne amintim, în finala de anul trecut, la Buducnost, a jucat la fel de prost la Veszprem, iar apoi a fost excelentă şi au câştigat trofeul în faţa celor de la Gyor. Pe de altă parte, când mai era un minut din meciul retur al nostru, ea a marcat golul care ne putea califica în finală. Nu avea de unde să ştie că Gyor va mai înscrie o dată. Ea şi-a făcut datoria, sunt convins de asta", a spus Petre Berbecaru.

Preşdintele oltencelor regretă că nu a putut-o păstra la Vâlcea.
"Este o super jucătoare, iar la Oltchim şi-a făcut datoria, a fost o profesionistă desăvârşită. Regret că nu am putut s-o ţinem în continuare. Oltchim nu putea să-i asigure contractul pe care l-a avut în acest sezon şi care nu a fost exorbitant, aşa cum s-a scris prin presă. A fost un salariu bun, dar nici pe acela nu aveam cum să i-l garantăm. Îi doresc multă baftă în viitor, iar dacă Oltchim va redeveni o forţă va fi binevenită oricând la noi", a declarat Berbecaru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...