Sport

Firţulescu, determinant pentru Alro

Fostul mijlocaş al Craiovei are un gol şi trei pase decisive, fiind primul în topul suporterilor

Ajuns în iarnă la Alro Slatina, mijlcaşul de bandă Dragoş Firţulescu s-a dovedit a fi un jucător determinant, fiind una din puţinele achiziţii reuşite ale oltenilor din ultima vreme.

Votat de cinci ori de către suporteri pe siteul www.gazetanoua.ro ca fiind cel mai bun aluminist din totalul de şapte jocuri disputate de Alro în retur, Firţulescu are la activ un gol şi trei pase decisive. Mijlocaşul de 24 de ani are contract la Slatina până în vară.

”Eu le mulţumesc oficialilor slătineni dar şi suporterilor care au avut încredere în mine, mi-am dorit să nu dezamăgesc”-Dragoş Firţulescu, Alro Slatina.

”Am făcut o pregătire bună şi am intrat în ritmul meu, m-au ajutat mult meciurile pe care le-am jucat. Mai avem patru jocuri de disputat, sper să ne salvăm. Eu le mulţumesc oficialilor slătineni dar şi suporterilor care au avut încredere în mine, mi-am dorit să nu dezamăgesc. La vară o sa iau o altă decizie importantă din viaţa mea, pentru că voi fi liber de contract” a spus fostul jucător al Universităţii Craiova.

Etapa a 18-a: Baia Mare-Alro 2-2, acţiune şi centrare de gol pentru Marin
Etapa a 19-a: Alro-Bihor 0-2, votat de fani cel mai bun
Etapa a 20-a: UTA-Alro 1-0, votat cel mai bun de suporteri
Etapa a 21-a, Alro-Poli 1-1, a obţinut lovitură liberă de la marginea careului din care a marcat David, votat de fani jucătorul meciului
Etapa a 22-a, Mioveni-Alro 2-2: deschide scorul cu un şut în vinclu de la 18 metri, votat de fani cel mai bun
Etapa a 24-a, Corona- Alro 4-1: schimbat în min 40
Etapa a 26, Alro-Damila 1-1, a centrat perfect la golul lui Marin, votat de fani jucătorul meciului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...