Sport

Fotbal, Liga a II-a

Ovidiu Stângă preia banca tehnică a Craiovei

În iarnă, Stângă a fost şi pe lista Damilei

Ovidiu Stângă s-a înţeles cu Adrian Mititelu să preia funcţia de antrenor principal al Universităţii Craiova, echipă care revine din sezonul viitor în Liga a II-a.

Aflat în Olanda, Stângă va reveni din vară în Bănie, pentru a promova din nou Craiova în primul eşalon. ”M-am întâlnit cu Adrian Mititelu înainte de Paşte, iar din punctul meu de vedere cred că lucrurile sunt clare. În acest moment sunt în Olanda şi aştept să mă sune dânsul, iar din iunie să vin la Craiova, să mă apuc de treabă. Voi prelua Uni­ver­sitatea din postura de antrenor principal. Am mai lucrat cu dânsul şi consider că omul ăsta chiar iubeşte Ştiinţa. Nu uitaţi că pentru această echipă şi-a riscat aproape toată averea. consider că dacă voi avea la dispoziţie cel puţin 1.200.000 de euro cred că ne putem bate la promovare şi chiar să reuşim acest lucru din primul sezon”.

Stângă va trebui să formeze un lot competitiv de la zero. ”Vom încerca să aducem la echipă mai mulţi jucători din străinătate , însă este evident că vom transfera şi români, olteni de-ai noştri.
de acum încolo vom fi foarte atenţi cu bugetul clubului nostru. La Craiova nu se vor mai arunca bani aiurea, pe salarii exorbitante, aşa cum s-a întâmplat în trecut. Consider că un fotbalist la nivelul Ligii a- II-a trebuie să câştige undeva în jur de 1.200-1.500 de euro lunar. Mi-l doresc foarte mult pe Dorel Stoica. Este un jucător foarte bun şi mi-aş dori să construiesc noua echipă în jurul său” a mai afirmat viitorul tehnician al Ştiinţei.

În iarnă, Stângă a fost la un pas de a reveni în Oltenia, purtând tratative cu oficialii Damilei, care până la urmă l-au ales pe Cl.Niculescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...