Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Lajo Traore, spre Anzhi

Ivorianul merge să joace la rezervele bogaţilor de la Anzhi

CSM se va despărţi şi de ivorianul Lajo Traore(19 ani), care va fi lăsat să plece lângă fratele său, la Anzhi Makhachkala (Rusia).

Din vară, CSM se desparte de stranieri. După ce camerunezul Christian Nkongue, aflat la final de contract, va părăsi echipa, având oferte mai bune, ivorianul Lajo Traore va pleca şi el, pentru a fi alături de fratele său, celebrul Lacina, atacantul promovat de CFR Cluj şi ajuns la Anzhi. Dacă Nkongue este fără îndoială o pierdere mare, Traore nu a confirmat până acum, fiind folosit rar în acest sezon.

”M-a sunat fratele lui Lajo, m-a rugat să îi dau drumul ca să îl ia la juniorii clubului unde evoluează el, Anzhi. Nu mă pot opune, e spre binele jucătorului, îi vom da drumul gratis. Eu cred că are calităţi, dar nu are rost să îl ţinem cu forţa, că apoi nu mai joacă nimic”, a spus finanţatorul Cătălin Rufă. Cel mai probabil, Traore nici nu va mai fi folosit până la finalul sezonului, pentru că i-a expirat viza de şedere în România, iar jucătorul nu pare deloc grăbit să o prelungească.

Astfel, din vară, senegalezul Thiandoum Daouda va rămâne singurul stranier din Zăvoi, dar nu va mai putea nici el juca în acest an, urmând să fie operat de ligamente.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...