Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Locul 3 din Liga a II-a, nu promovează

Damila aşteaptă degeaba să intre în Liga I de pe locul 3, singura şansă e să prindă primele două locuri

Preşedintele FRF, Mircea Sandu a făcut lumină în privinţa regulamentelor, specificând clar că locurile 3 din eşalonul secund nu pot promova, indiferent că primele două clasate din Liga a II-a sau alte echipe de Liga I nu obţin licenţa.

"Regulile sunt clare, Locurile 15-18 retrogradează din liga I. Cu sau fără licenţă, retrogradează. De la 14 în sus rămân dacă au licenţă, iar cine nu are licenţă pierde locul. De promovat, promovează primele două din fiecare serie dacă obţin licenţa. Dacă nu o obţin, rămân mai puţine. Tocmai pentru a încheia suspiciunea promovării unor echipe care vin de pe locurile 3-4, sau echipe care au retrogradat şi au obţinut licenţa în detrimentul altora care nu au obţinut. Pentru a elimina această suspiciune am decis de 2-3 ani, în comitetul executiv, să eliminăm articolul 20, care se referea la locurile vacante. Nu mai sunt locuri vacante", a declarat Mircea Sandu .

Damila ocupă în acest moment locul 3 în Seria B2, cu şanse mici de a mai prinde locurile 1-2. Echipa lui Cl.Niculescu ar avea nevoie ca Poli să piardă unul din ultimele două jocuri(în deplasare la Maramureş sau acasă cu Bihor), sau ca Braşovul să se împiedice de două ori în cele trei partide pe care le mai are de disputat(deplasări la Vâlcea şi Tg.Mureş şi acasă cu Argeş).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...