Sport

Handbal feminin, Oltchim

Jakob Vestergaard: Aş reveni pe viitor la Oltchim

La finalul ultimului meci din campionat pe care oltencele l-au câştigat detaşat cu HCM Baia Mare, antrenorul Jakob Vestergaard, care a semnat deja cu Midtjylland a spus însă că rămâne deschis unei eventuale reveniri la Oltchim.

«Îmi pare foarte rău că plec de la Râmnicu Vâlcea, din România. M-am simţit excelent aici, nu o să uit niciodată atmosfera din sala Traian, acest oraş frumos, nu o să uit nici Constanţa şi Marea Neagră. Îmi pare bine, însă, că voi fi din nou alături de familia mea din Danemarca. Voi reveni la Oltchim dacă va fi nevoie de mine, peste un an, doi, trei. De asemenea, voi reveni în România dacă va fi nevoie de mine la echipa naţională. În această ţară handbalul feminin este dezvoltat, handbalistele sunt talentate şi dornice de afirmare», a spus Vestergaard.

Tehnicianul danez nu a dorit să anticipeze evoluţia Oltchimului în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

”Nu cred că Oltchim se va putea bate pentru Liga Campionilor, dar sunt sigur că va face o figură frumoasă”, Jakob Vestergaard, antrenor Oltchim.

"E greu de spus ce se va întâmpla, cert este că echipa nu moare. Vor rămâne handbaliste bune, Barbosa, Managarova, probabil şi Cristina Neagu. Nu ştiu dacă vor pleca alte jucătoare de mare valoare ca Brădeanu sau Manea. Nu cred că Oltchim se va putea bate pentru Liga Campionilor, dar sunt sigur că va face o figură frumoasă, lotul poate fi completat cu alte handbaliste talentate din România", a mai afirmat danezul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...