Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Ghinion teribil pentru Thiandoum Daouda

Senegalezul are ruptură de ligamente şi va fi operat peste 3 săptămâni la Bucureşti

Mijlocaşul echipei CSM Rm.Vâlcea, Thiandoum Daouda are un ghinion teribil: după ce a lipsit tot returul, va fi operat şi de ligamente şi va sta pe tuşă încă jumătate de an!

Cel mai înalt jucător din Zăvoi, Daouda(1, 93 metri) este de departe şi cel mai ghinionist. În amicalele din iarnă, senegalezul s-a accidentat, având ligamentul franjurat. Conducerea clubului l-a dus la renumitul doctor Pompiliu Popescu, care i-a prescris un tratament şi un program de refacere.

De aici, însă, Daouda a ales să meargă pe cont propriu, decizie care l-a costat scump. ”Nu a urmat deloc programul doctorului Pompiliu Popescu, a mers la medicul de la CFR Cluj, care l-a sfătuit altceva. A forţat ligamentul, iar când a intrat la antrenamente cu echipa, i-a cedat, eu cred că aceasta este cauza accidentării lui” a spus patronul CSM-ului, Cătălin Rufă. Daouda a mers din nou la Pompiliu Popescu, iar RMN-ul a dat cel mai crunt verdict posibil: ruptură de ligamente.

Daouda este acum acasă, în Senegal, pentru a îşi prelungi viza de şedere în ţară. Va reveni săptămâna viitoare la Vâlcea, după care va fi operat la Bucureşti, urmând să reintre pe teren abia la iarnă. În ciuda faptului că a ales tratamentul pe cont propriu, patronul Rufă a anunţat că senegalezul va rămâne la echipă. ”Nu se pune problema să îi reziliem contractul, nu ar fi moral, el va rămâne la noi, îl vom ajuta să revină pe teren”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...