Sport

Handbal feminin, SCM Craiova

Ildiko Barbu se retrage cu meci demonstrativ

SCM Craiova-Oltchim se dispută vineri, în Polivalenta din Bănie

SCM Craiova şi campioana Oltchim Rm. Vâlcea se întâlnesc vineri, la Craiova, pentru meciul demonstrativ de retragere al portarului Ildiko kerekeş-Barbu. Jocul este programat de la ora 17.30, biletele costă 5 lei şi se vând deja la Polivalenta din Craiova.

Ajunsă la 37 de ani, Ildiko Barbu se bucură că se retrage într-un joc contra fostei sale echipe, Oltchim. „Este o mare onoare să se organizeze acest meci pentru retragerea mea din handbal şi nu l-aş da pe toţi banii din lume. Am vrut să renunţ la activitate încă de anul trecut, fiindcă îmi doresc foarte mult un copil. Nu am regrete după o asemenea carieră, mă simt împlinită profesional şi acest joc de retragere vine ca o încununare a tot ceea ce am făcut pentru handbal. Le sfătuiesc pe tinerele jucătoare să dea totul pentru acest sport şi în primul rând să joace cu sufletul. Am acceptat să joc la Craiova fiindcă m-a încântat proiectul. A fost greu, am jucat în Liga a II-a pentru prima dată în carieră, echipa a jucat meciurile de acasă la Caracal, la Severin şi la Filiaşi, însă în sfârşit a revenit în Polivalentă, unde este o atmosferă deosebită. Las poarta Craiovei pe mâini bune, îmi place foarte mult Mirela Nichita, cred că va face o treabă bună aici”. De remarcat că Mirela Nichita, componentă a echipei naţionale a fost transferată în aceste zile de la Dunărea Brăila.

”Mă simt împlinită profesional şi acest joc de retragere vine ca o încununare a tot ceea ce am făcut pentru handbal”-Ildiko Barbu, portar SCM Craiova.

Antrenorul Bogdan Burcea a avut şi el numai cuvinte de laudă la adresa portarului. „Doamna Barbu este o sportivă unică. Rar am mai întâlnit în cariera mea un om cu asemenea atitudine, talent, devotament şi evident o sportivă de un mare talent şi seriozitate. Regret enorm că se retrage, dar îi mulţumesc pentru tot cea făcut la Craiova” a spus tehnicianul craiovean.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...