Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Cătălin Rufă: Vreau să ne ajutăm pe noi, nu pe Damila

CSM trebuie să stopeze Braşovul, pentru ca Măciuca să păstreze ceva şanse

CSM joacă sâmbătă, în Zăvoi, cu Corona, iar dacă obţine un rezultat pozitiv, ar da indirect o mână de ajutor concitadinei Damila, care încă mai speră la o minune.

Patronul CSM-ului, Cătălin Rufă este convins că echipa sa va stopa pe Corona în Zăvoi. ”Dacă vâlcenii îşi doresc o promovare a Damilei, atunci să vină în număr cât mai mare şi să ne susţină, atunci sunt sigur că o să câştigăm. Avem o echipă bună, avantajul terenului propriu, avem şi motivaţie, pentru că nu suntem încă salvaţi matematic. Vrem să ne ajutăm în primul rând pe noi, nu pe Damila, dar dacă indirect îi sprijinim şi pe ei, eu personal mă voi bucura. Îmi doresc să promoveze Damila, ar o premieră absolută să obţină a patra promovare consecutivă, este extraordinar ce a reuşit familia Niţu să realizeze cu această echipă”.

”Îi vom bate sâmbătă pe Corona, dar şi Damila va avea un joc foarte greu cu noi”-Cătălin Rufă, patron CSM

Rufă îi avertizează însă pe măciucani că, la rândul lor, în penultima etapă, vor avea un joc greu la Rm.Vâlcea. ”I-am bătut şi în tur, o putem face şi acum. Nu ne vom da în niciun caz la o parte, nu am făcut asta niciodată, nu o vom face nici acum.Vă daţi seama ce discuţii s-ar isca la nivel naţional dacă am pierde contra Damilei, se va spune că le-am dat meciul. Nici jucătorii nu uită orgoliile din tur, declanşate de cei de la Damila. Eu cred că este foarte greu să ne bată Damila în Zăvoi. Ei nu au jucători care să facă diferenţa, cu excepţia lui Matache. Ar mai fi Geantă, care la noi juca excelent ca vârf împins, acum, pe stânga, nu mai dă randament, i-am şi zis domnului Niţu că dacă tot îl tine rezervă, mai bine mi-l dă mie înapoi, să-l fac fotbalist”.

Patronul CSM-ului spune că ar putea părăsi Zăvoiul în cazul în care Damila promovează. ”Mă voi aşeza civilizat la discuţii cu domnul Niţu şi primarul Râmnicului şi vom stabili ce este de făcut. Vâlcea nu poate susţine două echipe la nivel înalt, eu nu vreau să stau în calea progresului fotbalului vâlcean. Dacă Primăria va decide să sprijine pe Damila, aşa cum vrea domnul Niţu, atunci nu are rost să rămân la Vâlcea, voi pleca cu echipa în altă parte. Nu este uşor nici pentru mine să dau lunar 10-15 mii de euro”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...