Administraţie

Şedinţă de Consiliu Judeţean cu emoţii la Mehedinţi

Excluderea din forul administrativ a pus-o la pământ pe şefa PP-DD Mehedinţi, Gheorghiţa Floari

Când a văzut că se pune la cale excluderea sa şi chiar s-a reuşit, consilierul judeţean PP-DD Mehedinţi şi preşedinte al PP-DD Mehedinţi Gheorghiţa Floari, a leşinat. Tot cu acest prilej a mai fost exclus şi consilierul judeţean UNPR Alin Nicolicea. Gheorghiţa Floari, consilier judeţean din partea PP-DD, a ajuns la spital după ce a leşinat în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean în care s-a votat excluderea sa.

Consilierului judeţean Floari Gheorghiţa i s-a făcut rău chiar în timp ce colegii consilieri îşi exprimau votul secret cu privire la excluderea sa din forul judeţean. Ambulanţa a fost chemată la Palatul Administrativ din Drobeta Turnu Severin, femeia a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Medicul Aurora Grămescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a declarat, după ce a consultat-o pe femeie că parametrii vitali funcţionează normal, iar leşinul a survenit pe fondul stresului. „Este o stare lipotimică. Va fi transportată la Spital pentru îngrijiri medicale”, a mai spus Grămescu.

După ce a fost transportată la spital, votul consilierilor a continuat, fără ca şedinţa să fie suspendată, iar consilierul Floari a fost exclusă, împotriva sa fiind 18 voturi, din cele 24 exprimate.

Leşinul nu i-a impresionat pe membrii CJ Mehedinţi

După ce a fost transportată la spital, votul consilierilor a continuat, fără ca şedinţa să fie suspendată, iar consilierul Floari a fost exclusă împotriva sa fiind 18 voturi, din cele 24 exprimate. Gheorghiţa Floari a fost exclusă în baza unui proiect întocmit după ce fostul preşedinte al Organizaţiei PP-DD Mehedinţi, Ion Mihart, a semnat o hotărâre de excludere din partid a consilierului Floari. Adresa care a făcut obiectul proiectului de excludere a acesteia a fost înregistrată la Consiliul Judeţean Mehedinţi în data de 31.10.2012, adică în urmă cu şase luni şi a fost luată în considerare în cadrul ultimei şedinţe desfăşurate de consilierii judeţeni. În apărarea sa, Gheorghiţa Floari a prezentat o adresă emisă de Secretariatul General al PP-DD, în care se arată clar că aceasta este în continuare preşedinte al Organizaţiei Mehedinţi a PP-DD, cu drepturi şi obligaţii depline. Tot în cadrul şedinţei de marţi a fost exclus din rândul consilierilor judeţeni Alin Nicolicea, din partea UNPR, în urma unui proiect de hotărâre iniţiat de consilierul judeţean PNL, Ecaterina Tuţu. Aceasta a susţinut în proiect că Alin Nicolicea este incompatibil, fiind consilier judeţean şi totodată director la Televiziunea Galaxy din Drobeta Turnu Severin. Nicolicea a anunţat că îşi va căuta dreptatea în instanţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...