Sport

Fotbal, Liga 1 - CS Severin-Pandurii - 1-3

Pandurii spre Europa, Severin spre matineu

Pandurii s-a impus sâmbătă la Severin, 3-1 cu echipa locală şi gorjenii sunt tot mai aproape de a obţine în premieră un loc de cupe europene

Motivaţi de mirajul european, Pandurii au rezolvat meciul repede, în faţa unei echipe debusolate de neobţinerea licenţei. Paul Anton (’33), a deschis scorul cu un şut în vinclu de la 20 de metri, apoi tot el a fructificat penalty-ul obţinut prea uşor de Nicoară (’36). Ibeh (’49) a făcut 3-0, dintr-o pasă perfectă a lui Nistor şi gorjenii aveau punctele asigurate.
De la Severin a sclipit din nou Florin Costea, care a marcat golul de onoare (’62) al gazdelor.
Severinul n-a avut suflul necesar să remonteze, chiar dacă a jucat fotbal şi probabil va pica sub o formă sau alta, în timp ce Pandurii îşi urmează drumul european după cel mai bun sezon din istorie şi a urcat din nou pe locul 2.
Cu două goluri marcate la Severin, Paul Anton a fost cel mai bun om al oaspeţilor. „Cel mai important este că am reuşit să câştigăm şi să rămânem sus. Ne facem treaba pas cu pas, acum ne gândim la meciul cu Braşov, de acasă. Nu are nimic de pierdut, iar în deplasare joacă foarte frumos. Când am venit aici, am spus că sper să jucăm în Europa”, a spus Anton.

Dorel Stoica acuză conducerea

La două zile de când a aflat că nu a luat licenţa pentru sezonul viitor, căpitanul severinenilor, Dorel Stoica, a spus că el şi colegii săi au primit doar o parte din bani.
„Aşteptăm decizia celor din Federaţie, pentru a afla ce vom face. Ne dorim să jucăm fotbal, să mulţumim spectatorii, iar asta e tot ce ne-a rămas de făcut. Pe plan sportiv, conducerea nu a fost alături de noi, aşa cum ar fi trebuit. Ne-au dat o parte din bani, dar nu cât trebuia. Aşteptam ca în zilele trecute să vină toţi banii, dar nu a fost aşa”, a declarat Dorel Stoica.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...