Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Alro-Damila - 1-1

Damila pierde promovarea la Slatina!

Damila nu a reuşit să câştige duminică la Slatina, scor 1-1 cu ultima clasată, Alro, rezultat care îndepărtează echipa vâlceană de Liga 1

Trupa lui Claudiu Niculescu a irosit o şansă imensă la Slatina, unde nu a izbutit decât un egal pe terenul ultimei clasate, Alro.

Aflată într-o situaţie disperată, Slatina a început perfect şi a deschis scorul în minutul 9, după ce Firţulescu a centrat perfect pentru masivul Marin, care l-a învins pe Matache cu o lovitură de cap. Stabilit de ceva timp la Rm. Vâlcea, Firţulescu şi-a dorit în iarnă să vină la Damila, dar nu a fost dorit.

Fundaşul împrumutat de la U Cluj, Rareş Cucui marchează după recentrarea lui Voinea, dar golul este anulat pentru ofsaid, o fază mai mult decât discutabilă. Totuşi, Damila revine în joc din minutul 32, când golgeterul seriei, Albert Voinea scapă lateral, reuşeşte să întoarcă doi adversari şi egalează printr-un şut dintr-un unghi foarte dificil. Trupa lui Claudiu Niculescu a presat mai mult în partea secundă, dar fără succes, în timp ce Slatina a contraatacat periculos. Vâlcenii puteau rămâne în cursa pentru promovare în minutul 67, când Deaconescu a reluat cu capul, mingea a lovit bara şi a ricoşat la Voinea, care, singur în 6 metri, a tras în portar! Peste doar un minut, pe un contraatac în superioritate numerică, acelaşi Firţulescu îl serveşte ideal pe A. David, care rămâne singur cu Matache, dar trage mult peste poartă. Spre final, Anghelina putea aduce succesul gazdelor, a reluat din unghi, dar Matache a scos salvator.

Egalul de la Slatina dezavantajează ambele echipe oltene. Măciuca rămâne pe locul 3, dar are nevoie ca fie Corona, fie Poli să se mai împiedice de două ori în acest final de campionat. În schimb, Alro încă mai speră, dar totul se va decide în deplasarea din etapa viitoare, de la Luceafărul.

”Am ratat o şansă enormă”

Antrenorul Damilei Măciuca, Claudiu Niculescu a fost stopat în cursa către promovare chiar în oraşul său natal, Slatina. Niculescu a avut în timpul jocului şi o ieşire nervoasă, şutând în banca de rezerve şi recunoaşte că echipa sa a ratat o şansă enormă după remiza cu Alro. „Eu cred că am pierdut două puncte enorme. Acesta este fotbalul, de-asta este frumos, te bucuri, eşti trist. Nu m-am gândit niciun moment că joc împotriva echipei din oraşul meu, m-am gândit că trebuie să câştig meciul, indiferent de adversarul pe care l-aş fi avut. Am avut o şansă enormă, după ce Corona a făcut egal acasă. Am ratat o şansă foarte bună, dar sperăm până la capăt”, a declarat, după meciul de la Slatina, Claudiu Niculescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...