Sport

Fotbal, Liga a II-a, Alro-Damila 1-1

Remiza care nu ajută pe nimeni

Damila mai are doar şanse teoretice de promovare, Alro speranţe mici de salvare

Alro şi Damila au remizat duminică la Slatina, scor 1-1, un rezultat care nu ajută niciuna dintre echipe.

Damila şi-a pus singură frână în lupta pentru promovare, nefiind în stare să câştige pe terenul ultimei clasate, Alro. De altfel, trupa lui Niculescu are evoluţii modeste în deplasări, acolo unde a acumulat doar două puncte în ultimele trei dispute, mult prea puţin pentru o pretendentă la promovare.

Cu cuţitul la os, Slatina a făcut un joc bun, peste ce a arătat în aces retur. Gazdele au început perfect şi în minutul 9 au deschis scorul, după ce Firţulescu a centrat perfect pentru Marin, care a înscris cu capul. Firţulescu şi-a luat astfel revanşa, după ce în iarnă nu a fost dorit la echipa vâlceană.

Damila revine în joc din minutul 32, când golgeterul seriei, Voinea reuşeşte să întoarcă un adversar şi egalează printr-un şut din unghi dificil, la colţul lung.

În partea secundă, trupa lui Cl.Niculescu a presat ceva mai mult, dar a ajuns rar la poarta lui Bordea. Vâlcenii puteau da lovitura în minutul 67, când Deaconescu a reluat cu capul în bară, mingea a ricoşat la Voinea, care singur în 6 metri, a tras în Bordea! Imediat, în replică, pe contraatac, Firţulescu îl serveşte ideal pe A.David, care este singur cu Matache, dar trage peste poartă. Spre final, Anghelina putea aduce sucesul gazdelor, dar Matache a scos salvator.

”Mă bucur că am obţinut un punct contra Damilei, echipa a jucat bine”-Dragoş Firţulescu, mijlocaş Alro

Damila rămâne pe locul 3, dar nu profită de semieşecul Coronei. Trupa lui Niculescu este departe de promovare, având nevoie ca fie Corona, fie Poli să se mai împiedice de două ori în acest final, lucru greu de crezut. Alro rămâne şi ea ţintuită de ultimul loc, dar poate spera dacă câştigă etapa viitoare, în deplasare, la Luceafărul.

Alro: Bordea - Polgar, Rioşanu, Cruşoveanu (cpt.), Giurcă, Quist, Vîlcică, Firţulescu, Bancu- D. Ene (David 46, Anghelina 77) , Marin (Sălăjan 64). Antrenor: Daniel Oprescu.

Damila: Matache - Deaconescu, Cucui, Samson, Ed. Stoica - Nasser, Bărbulescu (Ad. Popa 72) - Melcea (cpt.), Lircă (Negruţ 61), B. Geantă (Codin 78) - Voinea.
Antrenor: Claudiu Niculescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...