Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Nkongue se desparte de CSM

Camerunezul îl acuză pe patronul Rufă că minte

Finanţatorul echipei CSM Rm.Vâlcea, Cătălin Rufă a anunţat că din vară va renunţa la atacantul camerunez Christian Nkongue

”Nu îi vom prelungi contractul lui Nkongue, sunt mai mulţi factori care ne-au determinat să luăm această decizie. Să ne gândim că a plecat în acest retur de două ori în Franţa, a plecat şi în tur, asta e lipsă de profesionalism. Pe mine mă interesează să am un grup unit, pe asta mizăm, el nu se încadrează”. În replică, camerunezul a fost ferm. ”Patronul minte! A vrut să prelungesc pe doi ani şi cu un salariu mic, nu am fost de acord, antrenorul Pelici ştie foarte bine situaţia mea”, a replicat Chris.
La CSM mai sunt trei jucători la final de contract, cu care oficialii clubului poartă negocieri pentru prelungirea înţelegerilor.

”Îmi doresc ca Damila să promoveze, familia Niţu merită tot respectul pentru ce a realizat, îi aşteptăm în Zăvoi”-Cătălin Rufă, patron CSM

Deşi echipa are trei eşecuri în ultimele patru jocuri, Cătălin Rufă nu este îngrijorat. ”Cu Mioveni am avut ghinion, dacă dădea gol Szabo, le dădeam 3-0, dar asta a fost să fie. La Timişoara ştiam că va fi greu, nu mai aveam motivaţie, dacă jucătorii nu sunt obişnuiţi cu performanţa, îi e greu şi lui Pelici să îi capaciteze. De altfel, în ultimele jocuri au greşit jucătorii exponenţiali precum Pascal sau Plecanciuc, e clar o lipsă de concentrare. Din sezonul viitor ne vom bate pentru primele locuri, m-am săturat să fim numai la retrogradare, vom mai aduce jucători care să ne ajute”.

În acest final de campionat, CSM va arbitra promovarea, urmând să întâlnească pe Corona şi Damila. ”Noi jucăm doar pentru noi, ne mai trebuie câteva puncte să fim salvaţi matematic. Jucăm să câştigăm fiecare meci, dar Damila merită felicitată pentru performanţa ei, îmi doresc să promoveze. Familia Niţu merită toată admiraţia vâlcenilor, îi aşteptăm în Zăvoi să joace în primul eşalon”, a mai afirmat Rufă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...