Sport

Handbal feminin, Oltchim

Bulatovic: Am ieşit cu capul sus din Liga Campionilor

După ce şi-a anunţat plecarea de la Oltchim la Gyor, vedeta Katarina Bulatovic crede că experienţa din România a fost una utilă.

Muntenegreanca spune că soarta calificării s-a decis la Bucureşti. «Cred că am pierdut calificarea la Bucureşti, unde am început foarte slab şi aici s-a rupt totul. Dar la Veszprem am arătat că nu am cedat niciodată. Am mers să luptăm şi am reuşit să câştigăm, dar scorul nu a fost suficient pentru a ne califica în finală. Dar am ieşit cu capul sus pentru că am dovedit că suntem puternice. Încă simt un gol în suflet pentru că am crezut întotdeauna că vom juca ultimul act. Chiar atunci când nu am început bine în Main Round, am sperat că ne vom reveni. Sunt supărată şi tristă, dar aceste eşecuri fac parte din viaţa sportivă».

Bulatovic spune că a fost afectată după ce a fost acuzată că nu şi-a apărat corect şansele în semifinala cu viitoarea sa echipă. "Oamenii trebuie să înţeleagă că sunt şi eu sunt un om cu bune şi cu rele. Sunt supărată şi tristă pentru criticile care mi s-au adus. Am citit şi că nu mi-am apărat corect şansele. De ce aş face asta? Adversarele m-au blocat bine, iar eu nu m-am descurcat. E un sentiment neplăcut. Credeţi că există vreo handbalistă care nu-şi doreşte să joace într-o finală de Ligă? Cine îmi garantează că voi mai avea vreo şansă să joc într-un astfel de meci? Viaţa sportivă e scurtă şi orice se poate întâmpla".

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...