Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii-Viitorul 4-1

Pandurii, tot mai aproape de Europa

Gorjenii au urcat pe locul 3 în clasament

Pandurii Târgu Jiu a învins, joi, pe teren propriu, scor 4-1 (2-1), echipa Viitorul Constanţa, în ultimul meci al etapei a XXX-a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Matulevicius min. 19, min. 45 (foto), Mamele min. 55 şi Anton min. 66 pentru gazde, respectiv Benzar min. 25 pentru Viitorul. În minutul 15, Viitorul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă după un fault al lui Mingote asupra lui Rusu, însă Cârstocea a ratat penaltiul.

Cristi Pustai, tehnicianul Pandurilor ştie că echipa sa este aproape de cupele europene. "A fost un joc mai greu decât ar părea dacă ne uităm la tabelă. Am început mai slab, dar să nu uităm că am avut situaţie aproape singur cu poarta goală, Matulevicius. Felicit jucătorii, pentru că sunt serioşi. Le-am zis că un meci cu o echipă tânără ţi-l faci singur greu sau uşor. Mai avem patru finale. Jucăm cu Severinul, n-a pierdut pe teren propriu, acolo ne va fi foarte greu. Jucăm afară cu două echipe care luptă să evite retrogradarea. Plus Braşov, echipă cu retur foarte bun, care n-are ce pierde şi are un joc incomod. Am şi un palmares cu Braşovul foarte slab. Apoi ultima finală, cu Astra, care s-ar putea să decidă clasamentul final", a spus Pustai.

Pustai a vorbit şi despre fotbaliştii care ştiu că la vară vor pleca de la Pandurii, cum sunt Răduţ sau Viera: "Noi am stabilit din iarnă principii pe care le respectăm şi eu, şi ei, cât suntem sub contract cu această echipă. Nu pot fi de fiecare dată la un nivel ridicat şi chiar aceste oferte şi discuţii le afectează puţin atitudinea, sunt puţin deraiaţi de la ceea ce trebuie să facă. Eu cred că suntem un grup frumos, cu caracter puternic şi o să ne îndeplinim obiectivul."

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...