Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Alex Pelici: Execuţia lui Stancu a făcut diferenţa

După un start excelent de retur, CSM este în cădere, suferind trei eşecuri în ultimele patru etape.

Trupa lui Pelici a pierdut aseară în Zăvoi, 0-1 cu Mioveni, la capătul unui joc echilibrat, al cărui deznodământ a fost decis de Ionuţ Stancu, care în minutul 78 a înscris dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, care l-a lăsat spectator pe portarul Pascal.

”Oricare dintre echipe putea să câştige, dar se putea termina şi egal, nu ne-a suprins Mioveniul cu nimic. Ne-a surprins doar acea execuţie din lovitură liberă, care a făcut diferenţa. Băieţii şi-au dorit mult, nu am ce le reproşa, am avut mai multe situaţii în prima repriză, poate trebuia mai multă atenţie la finalizare, dacă deschideam scorul, nu cred că mai pierdeam. Din păcate am pierdut, mergem înainte, felicit echipa pentru atitudinea arătată după dezastrul de la Timişoara, au dat mult, dar atât am putut azi, nu ne-a surâs nici şansa. Mi s-a părut de pe bancă că am avut şi un penalty clar la 0-0, când Potopea a fost tras de tricou în careu, aştept să văd reluarea” a spus Alex Pelici.

Sâmbătă, CSM stă, dar acumulează trei puncte la masa verde după retragerea Unirii. ”Este o pauză binevenită pentru noi, venim după două eeşcuri consecutive. Apoi intrăm în ultimul calup de patru jocuri, sperăm să realizăm obiectivul, salvarea de la retrogradare. Dacă câştigam cu Mioveni, puteam urca până pe locul 5, ar fi fost extraordinar, eram deja salvaţi, aşa, mai avem de muncit”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...