Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila Măciuca

Claudiu Niculescu: Victoria e numai a jucătorilor, au dovedit valoare şi caracter

După succesul cu Corona, scor 1-0, antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu este tot mai aproape de o promovare istorică, însă este ponderat în declaraţii.

Niculescu şi-a felicitat jucătorii pentru victorie şi jocul prestat în partea secundă. ”Sunt mulţumit de rezultat, mai puţin de jocul din prima repriză. Îmi felicit jucătorii, sunt bucuros, au dovedit din nou că au valoare şi caracter, victoria e numai a lor. Până la Liga I e un drum foarte greu, am alergat până acum să recuperăm ceva din deficitul pe care îl aveam la începutul returului faţă de primele două clasate. Este doar o victorie, sunt trei puncte importante, am ajuns la trei puncte de primele două clasate, dar nu am realizat încă nimic. Orice alt rezultat în afara de victoria cu Corona ne scotea afară din lupta pentru promovare”.

În etapa viitoare, Damila va juca duminică la Slatina, cu FC Olt, o echipă care este aproape retrogradată.

Tehnicianul alb-verzilor ştie că, deocamdată, Damila trebuie să aştepte eventualii paşi greşiţi ai primelor clasate, Corona şi Poli. ”Toate jocurile pentru noi până la final sunt decisive. Dacă am promova, cu siguranţă aş rămâne aici, dar luăm fiecare joc în parte şi vedem la final unde ne vom situa. Atâtea calcule câte s-au făcut în serie, cu echipe retrase, cu puncte luate pe teren fără a juca, nu ştiu nimic în acest moment. Din păcate, nu depindem doar de noi, dar Damila îşi doreşte să scoată maximul din ultimele patru jocuri”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...