Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila-Corona 1-0

Se vede Liga I!

Trupa lui Claudiu Niculescu a făcut un pas mare spre promovare şi aşteaptă ca Poli sau Corona să se împiedice

Circa două mii de fani au venit miercuri seară pe Centralul din Drăgăşani, pentru a susţine pe Damila în derbyul contra Coronei.

Miza enormă a jocului de la Drăgăşani s-a simţit din plin în prima repriză, una foarte echilibrată, cu o singură ocazie notabilă. Chiar la ultima fază a primei părţi, M. Ene a scăpat singur pe contraatac cu Matache, dar a întârziat momentul şutului, apoi a tras pe lângă. A fost faza care putea schimba soarta jocului şi poate chiar a promovării.

Alb-verzii au jucat mult mai bine în partea secundă. Capul lui Codin din minutul 52, care s-a scurs agonizant pe lângă poarta braşoveană, a anunţat golul vâlcenilor. Edi Stoica a pătruns excelent pe stânga, a centrat perfect în faţa porţii, de unde Melcea a înscris în poarta goală şi Drăgăşaniul a explodat de fericire.

Spre deosebire de jocurile trecute, trupa lui Niculescu nu s-a mai retras în apărare şi a continuat să joace bine şi să pună în pericol poarta oaspeţilor. Menassel a pătruns pe dreapta, a centrat şi Voinea a fost aproape de a majora scorul, dar golgeterul seriei nu mai este în forma dovedită în tur. În final, Damila obţine un succes important, care o păstrează în lupta pentru promovare.

Astfel, profitând de eşecul nescontat al lui Poli la Piteşti, Damila a venit la doar trei puncte de primele două clasate, Corona şi Timişoara. Vâlcenii au şi un meci mai puţin disputat decât Poli, dar nu au avantajul jocurilor directe cu niciuna dintre ele şi sunt la mâna altor rezultate.

Damila: Matache - Samson, Deaconescu, Cucui, Ed. Stoica - Menassel, Bărbulescu - Ad. Popa (Lircă 37), Melcea, Codin (B.Geantă 68) - Sg.Negruţ (Voinea 46). Antrenor: Claudiu Niculescu

Corona: Marc - Martac, Forika, Damian, Burlacu - Chirciu, Vl. Munteanu (Pastor 75), Fl. Stângă (Dâlbea 68), Leonte - I. Coman, M. Ene (Fl. Manea 56). Antrenor: Aurel Ţicleanu

Arbitru: Marius Bocăneală (Galaţi); Asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti) şi Ovidiu Artene (Vaslui)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...