Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

CSM pierde din nou

CSM Rm.Vâlcea a pierdut azi, 0-1 cu Mioveni şi trupa lui Pelici suferă primul eşec în Zăvoi după şase luni.

După un start bun de retur, CSM s-a tăiat ca maioneza şi a suferit cel de-al treilea eşec în ultimele patru partide.
Fără a mai avea miză, jocul a fost unul destul de anost, cu puâine faze de poartă. Szabo a irosit o ocazie imensă pentru vâlceni în minutul 38, când a reluat din 6 metri în portar, după o cursă frumoasă a lui Vasile pe flancul drept. Apoi, Potopea a fost şi el aproape de gol, dar a reluat slab cu capul după lovitura liberă executată de Neagoe, fază la care fundaşul vâlcean a fost evident tras de tricou şi trebuia dictat penalty.

Mioveni a fost mai activă în partea secundă. Mai întâi, Dragalina a ţintit bara porţii vâlcene. Golul a venit în minutul 78, când Ionuţ Stancu a executat o lovitură liberă de la 35 de metri, iar Pascal a fost doar spectator.

Astfel, CSM pierde al doilea joc consecutiv şi este în cădere liberă, iar Alex Pelici trebuie să găsească soluţii pentru redresarea echipei.

►CSM Rm. Vâlcea: Pascal - Tomozei (Lungu 75), Potopea, Cr. Apostol, Vătăjelu - Fl. Pârvu (cpt.), A. Neagoe - C. Vasile, C. Stoica, I. Szabo (Nicolae 82) - Gogoşoiu (Surugiu 65). Antrenor: Alexandru Pelici

►CS Mioveni: O. Popescu - Zaharia(Cotigp 85), M. Olteanu, B. Stoica, Dumitrache - Boboc (cpt.) - Năstăsie, Dragalina (Pătraşcu 90), I. Stancu - Ayza(Mazilu 75), Arnăutu. Antrenor: Flavius Stoican
Arbitri: Teodora Albon (Cluj Napoca); Asistenţi: Petruţa Iugulescu (Târgovişte) şi Mihaela Gomoescu-Ţepuşă (Bucureşti)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...