Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

CSM, fără stranieri

Nkongue, Traore şi Daouda sunt indisponibili

CSM Rm.Vâlcea va întâlni mâine, în Zăvoi, de la ora 16.00, pe CS Mioveni.

După eşecul drastic din etapa trecută de la Timişoara, vâlcenii speră să reuşească mâine un succes care să îi reabiliteze. ”La Timişoara a fost un scurtcircuit nefericit, sper să demonstrăm asta mâine, în jocul cu Mioveni, printr-o victorie” a spus antrenorul Alex Pelici. Cel mai probabil, Pelici va recurge şi la modificări în formula de start faţă de jocul de la Timişoara, iar mâine ar urma să reapară în formula de start Vătăjelu, Neagoe, Apostol şi Szabo.

Din lotul alb-albaştrilor nu va face parte niciunul din cei trei stranieri. Astfel, Daouda este accidentat din iarnă, Traore are viza expirată, în timp ce Nkongue a fost învoit şi se află în Franţa, unde s-a căsătorit zilele trecute (FOTO).

”La Timişoara a fost un scurtcircuit, sper să demonstrăm asta mâine, în jocul cu Mioveni” - Alex Pelici, antrenor CSM Rm.Vâlcea.

Echipe probabile:
CSM: Pascal-Tomozei, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu-Pârvu, Neagoe-Vasile, C.Stoica, Szabo-Gogoşoiu. Antrenor Alex Pelici.

Mioveni: Oct. Popescu – Cotigă, Pasăre, M. Olteanu, Dragu – Mazilu, Dragalina, Boboc, I. Stancu - Ayza, Arnăutu. Antrenor: Flavius Stoican

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...