Sport

Fotbal, Liga I, CS Tr.Severin-Petrolul 2-2

Severinul, un punct care nu o ajută

Oltenii au rămas pe locul 16 şi au şanse destul de mici să scape de retrogadare

CS Turnu Severin nu a reuşit azi decât o remiză pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti, scor 2-2 (0-1), în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Pentru CS Turnu Severin au marcat Thomas '32 şi D. Stoica '87, iar pentru Petrolul au înscris Bokila '8 şi Hamza '73. Egalul îi condamnă practic pe severineni la retrogradare.

"Ne gândim la noi, nu la alţii. Am luat un punct şi vom juca până în ultima etapă. Este foarte greu, dar vom vedea ce vom face. Nu aştept un tricou de campion de la Steaua. Nu am făcut-o noi campioană, ci ei s-au făcut, prin rezultatele şi prin jocul lor. Noi am scos un punct azi şi asta este important pentru noi. Sperăm să câştigăm meciurile pe care le mai avem de jucat” a spus atacantul oltenilor, Florin Costea.


D.Stoica încă se mai agaţă de şansele teoretice de salvare, iar din vară speră să revină la Craiova. "Sperăm să câştigăm puncte şi să ne salvăm de la retrogradare. Steaua e campioană de mult timp. Joacă foarte bine, are un antrenor bun şi le transmit felicitări! Cred în salvare, sunt un luptător şi o să lupt până la ultimul meci. Trebuie să câştigăm ultimele meciuri. Îmi pare rău că cei de sus, din conducere, nu sunt alături de noi. Trebuie să înţeleagă că fotbalul nu se joacă numai din gură. Încă nu m-am înţeles cu Universitatea Craiova, dar sper să o fac. Craiova e o echipă mare şi sper să mai joc acolo.", a declarat Dorel Stoica.


CS Turnu Severin: Panagopoulos - Dănănae, Durimel (Thomas '30), Asanovic, Tătaru - D. Stoica, Vranjkovic, Olah - Neacşa (Crăciun '81), Fl. Costea, Brata (Roman '59). Antrenor: Ionel Gane

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - Mustivar, Marinescu, Cristescu (Hamza '56) - Renan (Mojica '75), Bokila, Grozav (Morar 57). Antrenor: Cosmin Contra

Arbitri: Radu Petrescu - Octavian Şovre şi Marius Nicoară.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...