Sport

Fotbal, Liga I, Steaua-Pandurii 2-0

Pandurii, fără suflu

Steaua Bucureşti a învins, vineri seară, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, care s-a disputat pe Arena Naţională.

Pandurii lui Pustai nu au opus rezistenţă în faţa Stelei, practicând un joc slab, departe de ceea ce ar trebui să arate o pretendentă la calificarea în cupele europene. Golurile lui Rusescu(minutul 12) şi Szukala (minutul 42) au lămurit soarta jocului încă din prima parte. Pandurii a rămas pe locul 2, dar azi poate fi depăşită de Petrolul şi Astra.


Antrenorul oltenilor, Cristi Pustai nu reuşeşte încă ca echipa să se ridice la nivelul la acre se exprima în tur cu Petre Grigoraş .”Un meci câştigat de echipa mai bună, de campioana României. Am început timoraţi de faima adversarului şi rezultatul este echitabil. Am greşit foarte mult, trebuie să ne gândim la cele 15 puncte rămase în joc. Chiar dacă e Vinerea Mare i-am cam certat la pauză pe jucători. Nu trebuie să ia sabia în mână, dar să lupte cu arme fotbalistice. Nu am reuşit să păstrăm acele patrulatere de posesie. Vom munci să obţinem acel loc care ne duce în Europa. Trebuie să fim realişti, să nu facem parastas după înfrângere, aşa cum nu am făcut nici nuntă după victorie. Dar dacă nu ne trezim vor trece punctele pe lângă noi. De câţiva ani tot au loc etape intermediare după Paşte. Nu ştiu cum de se tot nimereşte. Suntem şi noi oameni şi vrem să avem sărbători de Paşte.", a spus Pustai.

Preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, a declarat că nu e de acord cu transferul mijlocaşului Dan Nistor la Steaua. "Singurii care au venit şi s-au interesat de Dan au fost cei de la Malaga. Au făcut o ofertă pentru el, vom pleca în Spania să negociem. Oferta ibericilor e mult mai bună pentru jucător. La Steaua ar încasa 10.000 de euro pe lună, iar în Spania ar avea un salariu mult mai mare. Şi dacă ar lua cel mai mic contract de la Malaga, tot ar fi peste cît i-ar da Steaua".

STEAUA-PANDURII 2-0(2-0)

Au marcat Rusesc 12, Szukala 42
Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa (Filip '80), Iancu (Nikolici '52), Tănase - Rusescu (Prepeliţă '68). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Pleaşcă, Viera, Mamele, Al. Vlad - Anton (Lemnaru '79), Nistor - Ibeh, Voiculeţ (C. Cristea '62), Nicoară (Răduţ '58) - Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.
Arbitri: Cristian Balaj (central) - Bogdan Gheorghe, Florin Păunescu (asistenţi) -
Observatori: Adrian Vidan, Constantin Gheorghe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...