Sport

Handbal feminin, Oltchim

Vestergaard, la FC Midtjylland

În sezonul viitor, Jakob ar putea fi adversarul Oltchimului în Liga Campionilor

După ce a anunţat că şi-a reziliat din vară contractul cu Oltchim, antrenorul Jakob Vestergaard s-a decis şi va merge acasă, în Danemarca, la FC Midtjylland.


Nedorit în continuare de conducerea CS Oltchim, danezul a anunţat pe contul său de Facebook că din vară îşi va continua cariera la FC Midtjylland, club aflat în finala campionatului danez, acolo unde o va întâlni pe Team Tvis Holstebro. Jakob îl va înlocui din vară pe actualul tehnician, Ryan Zinglersen, şi va participa cu noua sa echipă cel puţin în turul preliminar al Ligii Campionilor.

„Sunt foarte fericit să lucrez la FCM. Este o oportunitate excelentă şi vreau să câştig trofee cu noua mea echipă. Noul meu club este cel care are una dintre cele mai bune academii din Danemarca şi sper să facem o figură frumoasă în Liga Campionilor şi în campionat”, a spus Vestergaard.

Club cu tradiţie în handbalul danez, FC Midtjylland a câştigat de două ori titlul în campionatul intern (1998 şi 2011), de patru ori Cupa Danemarcei (1991, 1998, 1999, 2001), dar şi Cupa Cupelor (2003) şi Cupa EHF (2007). În viitorul sezon, Vestergaard va antrena handbaliste precum Sabine Englert, Susan Thorsgaard, Line Jorgensen sau Trine Troelsen.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...