Ultima Oră

Bărbat suspectat că a acostat minore în scări de bloc, reţinut

Un bărbat de 40 de ani, suspectat că timp de doi ani a acostat minore cu vârste între opt şi 12 ani, în scările de bloc, pe care le-a supus unor acte cu caracter obscen, a fost prins şi reţinut, marţi, pe 24 de ore, pentru corupţie sexuală.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, în ultima perioadă mai mulţi cetăţeni din municipiul Râmnicu Vâlcea au semnalat că un bărbat cu identitate necunoscută acostează, în scările de bloc unde locuiau, minore cu vârste cuprinse între opt şi 12 ani, săvârşind fapte cu caracter obscen, dar părţile vătămate nu au putut face o descriere a autorului din cauza perioadei prea scurte de timp în care acesta acţiona.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol şi corupţie sexuală şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

"În urma investigaţiilor şi activităţilor specifice, poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea - Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea au reuşit să stabilească identitatea principalului suspect, acesta fiind V. Celestino, de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În baza probatoriului administrat, în cauză s-a stabilit că bărbatul, în perioada 2011-2013, a acostat minore cu vârste cuprinse între opt şi 12 ani, în scările de bloc unde acestea locuiau, săvârşind fapte cu caracter obscen. Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Bărbatul, care a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, a fost prezentat instanţei Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...