Politică

PDL Vâlcea, pe punctul de a cere demisia lui Frâncu

Liderii democrat liberali consideră că primarul Râmnicului ar trebui să abandoneze funcţia după ce a fost prins în flagrant

Opozanţii din Vâlcea sunt gata să ceară demisia primarului liberal Emilian Frâncu după ce acesta a fost prins în flagrant primind mită de la un om de afaceri din Bucureşti. Deşi nu crede în varianta organizării alegerilor parţiale, deputatul PDL Romeo Rădulescu susţine că va cere conducerii partidului să solicite demisia de onoare a lui Frâncu. „Din experienţa mea, pot spune că un astfel de proces va dura destul de mult. Câţiva ani probabil”, a declarat Rădulescu, care a refuzat să comenteze o eventuală candidatură a lui în cazul demisiei lui Frâncu. Romeo Rădulescu este unicul parlamentar vâlcean al PDL.

Solicitarea demisiei, pasată în grija şefului

Cu toate că îşi desfăşoară în continuare show-urile de rigoare cu învingătorul său din campania locală, Romeo Rădulescu dă din colţ în colţ în momentul în care este chestionat asupra şanselor sale de a reveni în administraţia publică locală. „Nu cred că se pune problema alegerilor parţiale. Nici nu văd de ce primarul Frâncu ar trebui să fie reţinut pentru 29 de zile. A fost prins în flagrant, cazul este clar, procurorii nu mai au ce lămuri. Eu cred că se va întoarce curând acasă. Aşa cum am spus, nu cred că se pune problema alegerilor. Vom vorbi despre o eventuală candidatură a mea în momentul în care va fi cazul. Da, în mod normal o persoană civilizată şi-ar da demisia. Am să-i solicit şefului partidului să ceară demisia de onoare a primarului Emilian Frâncu”, a mai spus Rădulescu, pasând astfel responsabilitatea gestului politic în seama preşedintelui PDL Vâlcea, Dorel Jurcan. Deputatul Rădulescu îşi anunţase intenţia de a candida la şefia organizaţiei judeţene împotriva lui Jurcan înainte de organizarea Conferinţei Naţionale de Alegeri a PDL. Susţinător al Elenei Udrea, Rădulescu a renunţat brusc la pretenţia de a fi şef după ce blonda de la Turism a fost învinsă de Blaga.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...