Special

Spirala MISA, vârtelniţa banilor

Gruparea de yoghini a lui Bivolaru a asaltat din nou cu sute de mii de lei comercianţii din staţiunea Băile Herculane

Autorităţile din Herculane au numai cuvinte de laudă la adresa celor 4.000 de yoghini care vin regulat în fiecare an în staţiune pentru circa 10 zile. Atât primarul Nicuşor Vasilescu, cât şi oamenii de afaceri, susţin că aceşti turişti aduc beneficii substanţiale staţiunii, hotelierilor, proprietarilor de pensiuni ori comercianţilor de produse vegetariene. În plus, aceştia sunt oameni paşnici, care şi-au văzut de programul lor şi nu au creat niciodată probleme. Spre exemplu, spun autorităţile, dacă din greşeală yoghinii au spart un pahar, au venit la recepţia hotelului din proprie iniţiativă şi l-au plătit. Gruparea MISA are adepţi pe tot globul pământesc, aşa că nu ne-a mirat faptul că la Herculane am întâlnit şi yoghini de culoare.
Peste 4.000 de yoghini din MISA din mai multe ţări ale lumii, printre care şi România, şi-au dat întâlnire în staţiunea Băile Herculane în perioada 25 aprilie - 6 mai 2013 pentru conferinţe spirituale, meditaţii în aer liber şi pentru a forma celebrele spirale pe platoul muntos Coronini prin care susţin că se încarcă cu energie cosmică şi cu alte energii pozitive. La această reuniune, ca şi în anii trecuţi, nu va participa guru lor, Gregorian Bivolaru, însă cei prezenţi la Herculane susţin că vor comunica „spiritual” cu el. Pe lângă cele 2 spirale mari ce se vor organiza pe platoul muntos se vor face spirale şi pentru sufletele popoarelor participante.

Spirale pe muzica lui George Enescu

Surse din cadrul MISA ne-au dezvăluit că pentru a „evoca” sufletul neamului românesc, pe rapsodia lui George Enescu, yoghinii români vor simţi „trăiri” româneşti, cum ar fi bunătatea, demnitatea, orientarea către Dumnezeu. „Nici în acest an, din păcate, guru nu va putea veni la Herculane, dar spiritual va fi cu noi. Suntem aici peste 4.000 de membri şi simpatizanţi MISA din România, Danemarca, Suedia, Anglia, Franţa, Germania, Ungaria, Cehia, Italia, Spania şi alte ţări. Vom avea două spirale mari pe platoul Coronini. Bărbat şi femeie, în ordine zodiacală, ţinându-se cu toţii de mână, se vor roti în sensul acelor de ceasornic pentru încărcare cu energii cosmice. Vom avea şi o spirală pentru sufletele popoarelor participante. Mai precis pentru sufletul neamului românesc, partea noastră va fi mai lungă, de circa 30 minute iar pentru celelalte popoare, va fi mai puţin, cam în jur de 5 minute. Yoghinii ştiu că fiecare suflet are o vibraţie. Noi vom simţi sufletul românesc cum vibrează, care este armonia lui. Muzica ne va intermedia acest lucru. Noi vom avea Rapsodia lui George Enescu şi altele. Vom simţi trăiri româneşti, ca de exemplu altruismul, bunătatea, demnitatea, orientarea către Dumnezeu. Acolo fiind toţi, se creează un numitor comun, iar cei în anul I de yoga vor afla şi ei că există sufletul neamului românesc. Cu Gregorian Bivolaru comunicăm foarte des. Ne trimite regulat conferinţe audio sau de alte tipuri pe diferite teme. Sexul în grup şi urinoterapia sunt doar poveşti inventate pe vremea regimului Adrian Năstase. Yoga e benefică din toate punctele de vedere, e un mod de viaţă minunat”, susţine un yoghin din cadrul MISA.

Primarul Vasilescu îi laudă pe yoghini

Ca de fiecare dată, comercianţii de miere, lapte de capră, legume şi verdeţuri îşi freacă mâinile de bucurie atunci când vin yoghinii la Băile Herculane. Nu mai vorbin de hotelierii sau proprietarii de pensiuni care au locurile rezervate cu mult timp înainte. De fiecare dată după plecarea yoghinilor din Herculane, hotelierii i-au vorbit numai de bine. Cuvinte de laudă la adresa yoghinilor are şi primarul din Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu, care ne explică şi motivele concrete: „În cele 10 zile din an când yoghinii din MISA se reunesc la noi, la Băile Herculane, staţiunea noastră este plină 100% de turişti. Vorbim aici de turiştii ceilalţi la care se adaugă încă 4.000 de yoghini. Vă daţi seama că este un câştig pentru hotelieri, proprietari de pensiuni, pentru comercianţii de vegetariene, dar şi pentru noi, ca primărie. În fiecare an le-am închiriat contra cost sala de cinematograf pentru conferinţele dumnealor, platoul muntos Coronini şi în plus la unii le-am eliberat autorizaţii pentru comercializarea de produse naturiste. Yoghinii sunt oameni paşnici, din toate categoriile sociale, o mare parte dintre ei sunt intelectuali şi studenţi şi vă spun sincer că am numai cuvinte de laudă la adresa dumnealor. Nu ne-au creat probleme deloc, sunt oameni paşnici şi calmi, care îşi văd de treaba lor. Dacă unul sparge din greşeală un pahar prin camera de hotel, vine singur la recepţie şi îl plăteşte! Venirea yoghinilor e benefică pentru Băile Herculane şi noi îi tratăm cu respect!”. ne-a declarat primarul Nicuşor Vasilescu.

Cu Gregorian Bivolaru comunicăm foarte des. Ne trimite regulat conferinţe audio sau de alte tipuri pe diferite teme. Sexul în grup şi urinoterapia sunt doar poveşti inventate pe vremea regimului Adrian Năstase.

Yoghinii se dau maeştri în amor

Din site-ul oficial al MISA, printre altele, reiese că yoghinii ştiu să facă amor la marea artă. Ei vorbesc şi despre continenţa amoroasă care aduce „stări formidabile de plăcere elevată”. „Ideea de continenţă amoroasă s-a născut în Orient şi a fost aplicată de-a lungul timpului de adepţii filosofiei tantrice indiene şi de taoiştii chinezi. Era pe atunci o mare taină a vieţii, rezervată doar iniţiaţilor şi familiei regale. Ajunsă în Occident, practica fuziunii amoroase realizată cu continenţă a cunoscut o rapidă răspândire, mai ales în ultimele decenii. Secretul acestei tehnici străvechi constă în reţinerea şi conservarea potenţialului sexual (sperma la bărbat şi fluidele sexuale la femeie), în timpul actului amoros realizat de către un cuplu iubitor şi transfigurator, potenţial care astfel va fi transformat în forme elevate de energie vitală, psihică, mentală şi spirituală. Datorită transmutării superorgasmatice a acestui potenţial erotic, bărbatul şi femeia care se iubesc frenetic ajung să trăiască o formidabilă stare de plăcere elevată, generată de un număr nelimitat de orgasme, care îi face pe cei doi iubiţi să descopere într-un mod plăcut şi gradat că energia sexuală este o putere tainică, SACRĂ. Printre nenumăratele efecte profund binefăcătoare care apar în urma fuziunii amoroase cu continenţă, menţionăm câteva dintre cele mai importante: amplificarea iubirii şi a fericirii în relaţia de cuplu, printr-o împlinire erotică şi emoţională profundă, cel mai rapid şi mai eficient procedeu de reîntinerire, cel mai puternic afrodiziac, perfect natural şi complet gratuit, stare de sănătate şi armonie, fizică şi psihică, trezirea capacităţilor paranormale (telepatie, intuiţie, clarviziune, premoniţie, etc.), prelungirea actului erotic pe o durată nelimitată, amplificarea charismei personale, metodă de contracepţie sigură, plăcută şi naturală”, se arată pe site-ul MISA.

Sexualitatea este o funcţie umană cu nimic mai ruşinoasă…

Tot de pe site-ul MISA aflăm: „Tantra yoga a fost şi este încă filozofia complexă a eliberării şi iluminării prin plăcerea maximă stăpânită perfect, yoga fiind aici ansamblul mijloacelor practice utilizate pentru a asigura pe deplin acest obiectiv. Practica precisă a tehnicilor yoga nu numai că măreşte puterea sexuală, dar aduce pe deasupra şi o perspectivă profundă şi corectă referitoare la amor şi sexualitate în contextul evoluţiei spirituale accelerate a acestei epoci. Iluminarea sau eliberarea spirituală poate fi atinsă la fel de bine şi prin sau graţie trăirii controlate plenare şi profunde a bucuriilor vieţii, transmutate şi sublimate în final în cele mai elevate stări de conştiinţă posibile. În ciuda faimoasei «eliberări sexuale» promovată în societatea contemporană, care în nenumărate cazuri nu este decât desfrâu ce conduce la o vlăguire rapidă, majoritatea femeilor rămân blocate sau inhibate faţă de erotism şi sexualitate. Respingând această situaţie tragică, yoga o deplânge, mai ales că, în viziunea sa, tantra le poate permite femeilor inteligente şi senzuale să-şi găsească, cu un efort minim, o completă înflorire sexuală şi spirituală, căci cele două sunt intim legate. Datorită ignoranţei sau prejudecăţilor, imensa majoritate a femeilor încă mai au probleme faţă de aspectele sexuale ale vieţii lor. Un număr destul de mare de femei mai este paralizat de temeri şi continuă să rămână influenţa violentei înăbuşiri la care au fost supuse şi datorită educaţiei antierotice. În mod conştient sau inconştient, femeile încă mai consideră că sexualitatea este ceva din care nu trebuie să rezulte plăcere. Fiind uneori ferm convinse că ea este un rău necesar inclus în relaţia conjugală, ele ajung să creadă că sexualitatea este o «datorie» care trebuie să fie realizată pentru a fi o „bună soţie”.
Pentru anumite femei, această concepţie eronată distruge plăcerea şi în cazurile extreme conduce la frigiditate. Pentru altele, a se lăsa atrase către plăcerile sexuale înseamnă un imaginar păcat pentru că li s-a repetat până la sufocare că o femeie decentă nu este «sexy». În tradiţia tantrică, femeia, aleasă datorită înzestrărilor sale, este recunoscută ca o contraparte sau, altfel spus, ca fiind parte întreagă în jocul sexual frenetic la care ea participă dinamic în funcţie de posibilităţile sale.
În faţa acestei atitudini este necesar să se insiste asupra faptului că sexualitatea este o funcţie umană, care nu este cu nimic mai ruşinoasă decât a mânca sau a dormi. Sexualitatea este o sursă legitimă de plăcere şi bucurie plenară ca şi un mod foarte estetic de expresie a personalităţii. Impulsul (excitarea) care împinge fiinţele umane să se unească amoros este o reflectare a universalei dorinţe de unire cu infinitul prin completarea unităţii celor două jumătăţi polare”, se arată pe site-ul oficial al yoghinilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...