Sport

Fotbal, Liga 1 - Rapid-CS Tr. Severin 1-0

Severinul se îndreaptă spre matineu

După eşecul suferit vineri în Giuleşti, 0-1 cu Rapid, CS Turnu Severin îşi poate face bagajele pentru revenirea în eşalonul secund

Rapid a decis jocul în minutul 37, când Alexandru Ioniţă I a profitat de o pasă greşită a lui Durimel către propriul portar, a interceptat balonul şi a înscris în poarta goală. Din minutul 57, rapidistul Abrudan este eliminat, dar severinenii nu au reuşit să profite de superioritatea numerică. Astfel, Severinul rămâne pe locul 16 şi are şanse minime de salvare, mai ales că are şi un program foarte dificil.

Antrenorul oltenilor, Jerry Gane, este conştient că salvarea devine o himeră. „Nu am reuşit să deschidem apărarea adversă, mai ales după ce ei au rămas în 10 oameni. Ne-a costat acea greşeală copilărească din finalul primei reprize. Nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar am crezut că putem înscrie măcar un gol după eliminare. Sunt supărat pentru că nu luăm puncte în deplasare şi devine din ce în ce mai greu. Meciurile de acasă le abordăm foarte bine, dar presiunea din deplasare se reflectă în lipsa lucidităţii. Poate şi ghinionul a făcut să nu înscriem. Rămânem să luptăm în ultimele etape, ne jucăm şansa până la capăt”, a spus Jerry Gane.
Tehnicianul spune că sunt şi probleme mari cu banii. „Am avut probleme financiare încă din turul campionatului. Avem salariile restante pe 2-3 luni, nu am luat nicio primă, noi ne luptăm, dar şi conducerea trebuie să facă eforturi! Problemele cu banii sunt la echipă încă de la început anului, de asta am pierdut mulţi jucători în iarnă. Odată cu venirea grecilor s-a crezut ca va fi bine, dar nici ei nu au adus un plus financiar asa cum ne aşteptam”.
În etapa următoare, oltenii vor juca sâmbătă, 4 mai, pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti, un joc în care au şanse mici să obţină puncte.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...