Sport

Balaci, atac la Mititelu

Ilie Balaci trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte formarea lotului Universităţii Craiova şi anunţă că lucrurile se mişcă în sensul greşit.

Fostul internaţional a vorbit şi despre neînţelegerile cu Adrian Mititelu care l-au determinat să părăsească proiectul. „Eu nu am vorbit despre salariu nimic cu Mititelu. Omul îmi lasă senzaţia că este bolnav şi eu cred că omul ăla nu ştie altceva decât birou şi casă şi mai iese din când în când pe stradă ca să vorbească la telefon, pentru că se teme să nu aibă microfoane”, a mai spus Ilie Balaci.

„Eu i-am spus lui Mititelu, cu cât trece timpul, cu atât va fi mai târziu. Dacă erau bani, Craiova trebuia să aibă acum un minimum de 15 jucători găsiţi şi un lot de juniori foarte talentaţi. Dar la U Craiova se întâmplă invers, se strânge mai întâi echipa de conducere. Dar eu ştiam că se face invers, mai întâi strângi echipa. Mititelu a zis că are 2 milioane pentru Liga 2 şi 4 milioane pentru Liga 1. Cu 2 milioane eram de acord să încerc, plecând de la ideea că voi face o echipă arătoasă şi vor veni apoi şi sponsori, şi bani de pe urma biletelor. Astfel am fi strâns banii necesari pentru încă un an. Eu nu i-am spus niciodată de câţi bani am nevoie, el a fost primul care a avansat această sumă, ca peste o lună, în prezenţa mea şi a lui Ţicleanu, să spună că banii de care va dispune pe 15 mai sunt doar un milion de euro. Eu i-am spus că nu se poate”, a declarat Ilie Balaci.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...