Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Rm. Vâlcea-UTA - 2-0

CSM scoate UTA din lupta pentru promovare

CSM Rm. Vâlcea a obţinut o victorie superbă duminică, în Zăvoi, 2-0 cu UTA, care îi elimină pe arădeni din ecuaţia promovării

În ciuda absenţelor lui Neagoe, Plecanciuc şi Nkongue, toţi suspendaţi, CSM a avut o evoluţie entuziasmantă, câştigând de o manieră categorică. Portarul Pascal a demonstrat înaintea jocului că are un caracter deosebit, a anunţat conducerea de telefoanele primite de la Arad, după care a făcut, ca întreaga echipă, un joc excelent.

Mijlocasul dreapta Bebe Vasile a fost cel mai bun jucător de pe teren, acesta marcând trei goluri, însă două i-au fost anulate eronat. În minutul 18, mijlocaşul vâlcenilor deschide scorul după ce profită de gafa lui Supic, care respinge total defectuos cu capul. Apoi, în decurs de doar trei minute, tuşierul Vodă din Alba Iulia anulează eronat două goluri aceluiaşi inimos Vasile. Szabo avea să rateze şi el şasnsa de 2-0, lovitura sa de cap find salvată de Matijas.
Din minutul 67, arădenii rămân în inferioritate după eliminarea lui Gligor. În minutul 81, CSM loveşte pe contraatac, după ce Traore scapă singur, se precipită, dar balonul ajunge la Cruceru, care este clar faultat în careu de Matijas şi se dictează penalty. Costin Stoica transformă fără emoţii şi stabileşte scorul final la 2-0. În final, Vătăjelu simulează din nou un fault, primeşte al doilea galben pentru acelşai lucru şi este eliminat, dar vâlcenii încing o horă la mijlocul terenului.

La final, antrenorul vâlcenilor Alexandru Pelici şi-a felicitat echipa.
„A fost o săptămână tensionată, dar este o victorie mare pentru noi. Îmi felicit din toată inima băieţii, aceste puncte ridică mult imaginea echipei, a jucătorilor şi a antrenorilor. Dedicăm victoria tuturor sărbătoriţilor zilei, dar şi celor din familia noastră, lui Plecanciuc, Mihalache, Miclea, Pârvu, d-na Florica, dar şi celor care au aniversat zilele trecute, d-nii Rufă şi Pirnea, Dumitraşcu, Vătăjelu, Neagoe, Vasile.
Cei care au intrat au demonstrat caracter, au muncit mult, se poate conta pe ei în continuare. Mă bucură revenirea lui Gogoşoiu, care a jucat după o absenţă lungă. CS Municipal va juca pe teren, indiferent unde şi cu cine va juca, uneori putem mai mult, alteori mai puţin”, a anunţat Pelici. Pentru CSM urmează un joc dificil, la Timişoara, acolo unde un rezultat pozitiv ar ajuta mult concitadina Damila.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...