Sport

Fotbal, Liga II, CSM-UTA 2-0

CSM, victorie frumoasă cu UTA

Succesul ajută indirect pe Damila, arădeni ieşind din cursa promovării

*CSM a învins azi, în Zăvoi, pe UTA, scor 2-0, un succes frumos pentru trupa lui Pelici obţinut în faţa a circa 1.000 de suporteri.

UTA şi-a jucat ultima şansă la promovare în Zăvoi, însă alb-albaştrii au făcut din nou un joc foarte bun. CSM a dominat clar şi a obţinut o victorie concludentă, scor 2-0, care le-a scos arădenilor din cap promovarea.

Mijlocaşul drepta Bebe Vasile a deschis scorul în minutul 18, când a profitat de gafa lui Supic şi de ieşirea neinspirată a portarului, marcând în poarta goală. În minutele 32 şi 34, acelaşi Vasile înscrie încă de două ori, dar reuşitele sale sunt incorect anulate de tuşierul Vodă din Alba Iulia. Acesta a avut orbul găinilor şi a semnalizat eronat o dată off-side, apoi că mingea ar fi depăşit tuşa la centrarea lui Gogoşoiu.

Din minutul 67, UTA rămâne în inferioritate după eliminarea lui Gligor şi soarta jocului era decisă. Pe un contraatac iniţiat de Traore, Cruceru este faultat în minutul 81 în careu de portarul Matijas. Penalty-ul este transformat impecabil de Costin Stoica, care duce scorul la 2-0.

În final, Vătăjelu simulează un fault şi primeşte al doilea galben, fiind eliminat, dar nimic nu mai poate strica bucuria vâlcenilor, care încing hora bucuriei. La vestiare, fotbaliştii lui Pelici au scandat minute în şir, cântându-şi bucuria unui succes frumos.

În acest retur, CSM arată o faţă total schimbată în bine şi va arbitra promovarea, urmând să mai joace şi cu Poli, Damila şi Corona.

FOTO: Dan Lixandru

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...