Sport

Fotbal, Liga I, Rapid-CS Turnu Severin 1-0

Adio Liga I

Rapid a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CS Turnu Severin, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Centralul Teo Crăciunescu (Rm. Vâlcea) contimuă şirul interminabil al gafelor şi nu a dat un penalty clar pentru gazde, când Grigorie a fost faultat în careu de Velcovici. Unicul gol al partidei a fost înscris de Alexandru Ioniţă I, în minutul 37, care a profitat de o pasă greşită a lui Durimel către propriul portar, a interceptat balonul şi a înscris în poarta goală. Din minutul 57, Abrudan este eliminat, dar severinenii nu pot profita de superioritatea numerică.

După eşecul din Giuleşti, antrenorul oltenilor, Jerry Gane, este conştient că şansele de salvare au devenit minime. "Nu am reuşit să deschidem apărarea adversă, mai ales după ce ei au rămas în 10 oameni. Ne-a costat acea greşeală copilărească din finalul primei reprize. Nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar am crezut că putem înscrie măcar un gol după eliminare. Sunt supărat pentru că nu luăm puncte în deplasare şi devine din ce în ce mai greu. Am avut probleme financiare încă din turul campionatului. Avem restanţe, nici în retur nu stăm bine. Pentru rezultate am nevoie de o stabilitate financiară! Jucătorii rapidişti sunt de admirat, se antrenează o zi, alte trei nu, ajung mai greu la meciurile din deplasare, dar cu toate astea intră pe teren, joacă frumos şi câştigă. Bravo lor. Meciurile de acasă le abordăm foarte bine, dar presiunea din deplasare se reflectă în lipas lucidităţii. Poate şi ghinionul a făcut să nu înscriem. Rămânem să luptăm în ultimele etape, ne jucăm şansa până la capăt", a spus Gane.


Rapid: Pecanha - Roman, Abrudan, Oros, N. Vasile - N. Grigore - Grigorie, Herea, Al. Ioniţă II (Păun '68), Ciolacu (Mardare '60) - Al. Ioniţă I (Pancu '56). Antrenor: Marian Rada.

CS Severin: Panagopoulous - Dănănae, Durimel, Asanovici, Djalilov (Poiană '81) - Brata (Crăciun '69), D. Stoica, Vranjkovici, Velcovici (Thomas '46) - Costea, M. Roman. Antrenor: Ionel Gane.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...