Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila - CS Mioveni 2-1 (0-0)

Damila, încă un pas spre promovare

Titularizat forţat de absenţe, Pârvulescu a marcat şi a deschis drumul alb-verzilor spre victorie

Damila a câştigat azi, pe teren propriu, 2-1 cu Mioveni şi continuă să spere la promovare.

Vâlcenii au tremurat mult azi pentru cele trei puncte, deşi toată repriza secundă au jucat în superioritate numerică. Fundaşul Mioveniului, Marius Pasăre, fost jucător la CSM, a fost eliminat în minutul 41 pentru cumul de cartonaşe, fază care a uşurat mult succesul oltenilor. "Arbitrii nu au vrut să strice frumuseţea luptei pentru promovare. Am fost eliminat mult prea uşor, pentru două faulturi simple" avea să spună la final Pasăre.

Tot răul spre bine şi absenţele îngrijorătoare din defensiva Damilei nu s-au resimţit pe teren. Ba, din contră, titularizat din cauza absenţelor lui Deaconescu şi I. Stoica, tânărul Pârvulescu (FOTO) a deschis drumul spre victorie în minutul 48, când a reluat cu capul sub transversală centrarea venită din cornerul executat de Edi Stoica. Primul gol în eşalonul secund pentru Pârvulescu şi unul extrem de important pentru alb-verzi.

Deşi în inferioritate, argeşenii nu au depus armele şi au egalat în minutul 57, când Arnăutu a împins în plasă un balon şutat de Stancu de la 25 de metri, respins cu greu de Matache. Oaspeţii au continuat să pună probleme, iar vâlcenii au avut mult de furcă. Golul izbăvitor a venit în minutul 82, când Menassel a obţinut un penalty, care a fost transformat de Lircă.

Astfel, Damila se impune cu 2-1 şi este la şase puncte în spatele primelor două clasate, Poli şi Corona, dar are şi un joc mai puţin disputat decât timişorenii. În etapa viitoare, Damila va sta, dar îşi trece în cont trei puncte la masa verde, iar peste două săptămâni va juca la Drăgăşani contra Coronei, un alt meci care trebuie câştigat neapărat de trupa lui Cl. Niculescu. Chiar şi aşa, şansele alb-verzilor la primele două locuri sunt reduse, fiind nevoie ca una din primele două clasate să se împiedice de minim două ori, pentru că Damila ar fi dezavantajată la egaliatate de puncte şi cu Poli (0-0 şi 0-2), dar şi cu Corona (1-4, mai rămâne returul) .

Din păcate, Poli s-a impus tot în această etapă la Luceafărul, marcând pe final, deşi juca în inferioritate! Un egal ar fi ajutat enorm pe Damila.

DAMILA - CS MIOVENI 2-1

Alb-verzii au rămas pe locul 4, dar sunt la şase puncte de Poli şi Corona

Au marcat: Pârvulescu (min. 48), Lircă (min. 82) / Arnăutu (min. 57).
Eliminat: Pasăre (42)

DAMILA: Matache – Samson ( Ad. Popescu ’49), Pârvulescu, Cucui, Ed. Stoica – Nasser, Bărbulescu (Lircă ’65) – Melcea (cpt.), B. Geantă, Codin – Voinea (’48 Negruţ). Antrenor: Claudiu Niculescu

MIOVENI: Ciucă – Cotigă, Pasăre, Dragu, Mazilu (Marcu ’85)– Năstăsie (Olteanu ’60), Boboc (cpt.), Pătraşcu, Stancu – Ayza, Arnăutu (Vintilă ’72) Antrenor: Flavius Stoican

Arbitri: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); Asistenţi: Octavian Şovre (Oradea) şi Iulian Szekely (Cluj-Napoca)


Rezultate:
Vineri, 26 Aprilie:
FCM Târgu Mureş - FC Maramureş 3-1

Sâmbătă, 27 Aprilie:
FC Argeş Piteşti - FC Bihor Oradea 2-2
Luceafărul Oradea - ACS Poli Timişoara 0-1
Damila Măciuca - CS Mioveni 2-1
Alro Slatina - Unirea Alba Iulia 3-0 (masa verde)

Duminică, 28 Aprilie:
CSM Râmnicu Vâlcea - FC UTA Arad - 2-0

Clasament:
1. Corona Braşov 37
2. ACS Poli Timişoara 37
3. FC UTA Arad 32
4. Damila Măciuca 31
5. FC Bihor Oradea 29
6. CS Mioveni 24
7. FCM Târgu Mureş 24
8. CSM Râmnicu Vâlcea 24
9. FC Maramureş Universitar Baia Mare 21
10. FC Argeş Piteşti 21
11. Luceafărul Oradea 18
12. Alro 14

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

28.04.2013 - 09:58Andrei:Varza!!!!!!!!!!!!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...