Ultima Oră

Primăria Râmnicului, în mâna lui Gigi Matei

Ioniţă: „Colegii m-au pus la zid pentru că mi-am dat demisia!”

Cu alesul râmnicenilor, liberalul Emilian Frâncu, trimis după gratiile arestului preventiv pentru 29 de zile, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea se află în această perioadă în mâna viceprimarului PSD Ion Gigi Matei (foto).

Desemnarea atribuţiilor de primar către pesedist a fost făcută la repezeală de primarul Emilian Frâncu, colegul său de partid, viceprimarul Gheorghe Ioniţă dându-şi demisia din funcţie cu două ore şi jumătate înainte de sosirea mascaţilor la Primăria Râmnicu Vâlcea.

„Atribuţiile funcţiei de primar au fost delegate de domnul Frâncu către colegul meu Gigi Matei. La ora 08:05 eu îmi depusesem demisia. Sigur, am fost nevoit să revin asupra deciziei după şedinţa Biroului Permanent Teritorial al partidului. Am fost pus la zid de colegii mei pentru că mi-am dat demisia. Pentru mine este o decizie foarte grea, cea pe care am luat-o joi seara”, a declarat Gheorghe Ioniţă, viceprimar al Râmnicului.

Acesta a fost întors „din drum” de către colegii săi liberali, conduşi de secretarul Camerei Deputaţilor, Cristian Buican, speriaţi de ipoteza unei trădări din partea consilierilor locali ai PSD. Totodată, surse din cadrul PNL susţin că liderii judeţeni ai filialei PNL aşteaptă o eventuală demisie din funcţia de primar a lui Emilian Frâncu, după ce acesta a fost reţinut pentru 29 de zile sub măsura arestului preventiv de către magistraţii Tribunalului Bucureşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

28.04.2013 - 01:26petre:Da secretule. Usl. E totusi o diferenta. Usl mita 20000 de euro. Pdl mita 50000 de euro. Merge spre bine zic eu .... Loooooool

26.04.2013 - 19:43SECRET:ATI VRUT USL LUATI USL

26.04.2013 - 17:49barbu:

Ce hahalere,la Primaria Rm Valcea,dar si cu cei ce i-au votat...nu-mi este rusine!

Pagina 1 din 1 (3 comentarii din 3)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...