Ultima Oră

Şpaga lui Frâncu, dată pe un proiect arhitectural

Amenajarea zonei centrale din Râmnicu Vâlcea vândută pe 20.000 de euro

Şpaga pentru care este acuzat Frâncu în noul scandal de corupţie declanşat la Primăria Râmnicului este pentru atribuirea lucrărilor la noul proiect de reamenajare a Kilometrului 0 din municipiu.

Conform unor surse judiciare din cadrul DNA, proiectul declarat câştigător aparţine arhitectului bucureştean Dragoş Sorin Popescu şi urma să fie pus în practică de asocierea cabinetului individual de arhitectură Dragoş Sorin Popescu împreună cu Ductil Construct SRL şi Complet Instal Design SRL.

Valoarea proiectului a fost estimată de reprezentanţii Executivului local la 8,8 milioane lei, finanţarea acestuia urmând a fi făcută din fonduri comunitare.

Contractul de prestări servicii proiectare încheiat între Primărie şi cabinetul arhitectului bucureştean poartă numărul 7855 din 04.03.2013.

Iată şi imaginea proiectului pentru care arhitectul Dragoş Sorin Popescu a trebuit să plătească o mită de 20.000 euro pentru a primi „undă verde” din partea alesului din Râmnicu Vâlcea.

Emilian Frâncu a fost reţinut de procurorii DNA joi seara în scandalul "Şpagă la Primărie II". Ulterior a fost reţinut sub măsura de arest preventiv pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

26.04.2013 - 21:35nu conteaza:cand primerai bani de la pnl era bine???doamna mariana stie....

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...