Sport

Handbal feminin, Oltchim

Bulatovic, la Gyor

Maghiarele au o echipă stelară pentru sezonul viitor

Cea mai bine cotată jucătoare a Oltchimului, Katarina Bulatovic a semnat tocmai cu ETO Gyor, echipa care a eliminat Vâlcea în semifinalele Ligii. Site-ul handball-planet.com anunţă că muntenegreanca a semnat cu Gyor din vară.

După evoluţia slabă din returul de la Veszprem, unde s-a jucat calificarea, Bulatovic a fost principala ţintă a contestatarilor. După ce a rămas în Ungaria pentru a purta negocieri cu oficialii de la Gyor. Atunci, vedeta a anunţat că nu a semnat şi merge acasă în vacanţă, dar s-a dovedit că a minţit. Muntenegreanca este încă acasă şi azi s-a anunţat transferul acesteia.

Handbalista venită în 2012 de la Buducnost Podgorica nu mai putea rămâne la Oltchim, unde avea un salariu fabulos de circa 177 mii euro lunar. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul, plecarea ei era iminentă, iar temerile fanilor grupării vâlcene s-au adeverit azi, în momentul în care a semnat cu Gyor.

Gyor va juca finala Ligii şi în acest sezon, contra Larvik. După transferul lui Bulatovic, Gyor este marea favorită a competiţiei şi în sezonul următor.

Cu siguranţă, după plecările antrenorului Vestergaaard, ale lui Stanca, Pineau şi Bulatovic, şi celelalte nume importante din lot vor părăsi clubul, care a rămas cu un buget înjumătăţit faţă de sezonul trecut. Următoarele pe lista plecărilor vor fi Jovanovic, Manea şi Barbosa.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...