Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila-CS Mioveni

Damila, victorie cu orice preţ

Damila înfruntă sâmbătă, de la ora 11.00, la Drăgăşani, pe CS Mioveni, un meci pe care trupa lui Claudiu Niculescu trebuie să îl câştige cu orice preţ pentru a mai spera la promovare.

Damila a avut o săptămână grea, eşecul de la Timişoara lăsând urme adânci în defensivă. Astfel, Deaconescu este suspendat, I. Stoica accidentat, iar Cucui a suferit o entorsă miercuri. Totuşi, Rareş Cucui ar putea fi recuperat până mâine, la ora jocului, ceea ce ar fi un câştig imens pentru echipa vâlceană, lăsată descoperită pe posturile de fundaşi centrali. Cucui ar putea face cuplu în defensivă cu tânărul Pârvulescu, care are doar un joc disputat în eşalonul secund. Dacă Cucui nu va fi refăcut, situaţia ar fi dramatică, iar Claudiu Niculescu ar trebui să improvizeze, cel mai probabil urmând a fi retras Menassel sau Iordache.

După jocul slab de la Timişoara, Claudiu Niculescu va schimba şi în ofensivă, acolo unde se pare că Voinea şi B. Geantă vor fi în premieră în retur titulari.

Rămasă la şase puncte de locul 2 ocupat de Poli şi la nouă puncte în urma liderului Corona, Damila mai speră încă la promovare. Alb-verzii au un joc mai puţin disputat, iar Corona va veni peste două săptămâni la Drăgăşani, în cazul unui succes, diferenţa putând rămâne de doar trei puncte. Nici Poli nu e încă promovată, dar are un culoar favorabil. Pentru vâlceni, important este însă să câştige cele două jocuri consecutive de la Drăgăşani, cu Mioveni şi Corona, la care s-ar adăuga încă trei puncte la masa verde cu Alba Iulia.

Damila: Matache - Samson, Pîrvulescu, Cucui, E. Stoica - Menassel, Bărbulescu - Ad. Popa, Codin, B. Geantă - Voinea.
Antrenor Claudiu Niculescu.

Mioveni: O. Popescu - Cotigă, Pasăre, M. Olteanu, Dragu - Mazilu, Dragalina, Ayza, Gălan - Biceanu, Arnăutu.
Antrenor: Flavius Stoican.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...